Rapportering

Ändringar i rapportering av data i AdSense-rapporter

För att göra den nya AdSense-rapportsidan snabbare och mer användbar har vi gjort några ändringar i rapportering av data i AdSense. I den här artikeln beskriver vi ändringarna och hur du laddar ned din gamla data från AdSense. Notera att dessa ändringar även gäller rapporter på startsidan fö AdSense.

Rapportdata från de senaste tre åren

Vi har begränsat rapportdata för alla AdSense-produkter (AdSense for Content, AdSense for Search osv.) till de senaste tre åren. Det innebär att du bara kan köra rapporter för data som är mindre än tre år gammal.

Du kan ladda ned data som är äldre än tre år från antingen den gamla sidan Rapporter (till slutet av september) eller den nya sidan Rapporter (till slutet av 2020). Läs om hur du laddar ned din gamla data från AdSense. Om du ofta behöver åtkomst till äldre data kan du schemalägga en rapport som hjälper dig att ladda ned data regelbundet.

Obs! Ändringen gäller inte fakturerings- och betalningsuppgifter. Alla fakturerings- och betalningsuppgifter finns fortfarande i avsnittet Betalningar i ditt konto.

Ingen rapportdata för YouTube eller AdMob

Vi har också tagit bort all data för YouTube och AdMob från AdSense-rapporterna. Det innebär att du inte längre kan kontrollera din YouTube- eller AdMob-data i AdSense.

Obs! Information om slutförda intäkter finns fortfarande i avsnittet Betalningar i AdSense.
  • Om du är YouTube-utgivare kan du övervaka resultatet för dina kanaler, videor och innehåll som du har gjort anspråk på med hjälp av YouTube Analytics. Läs mer om YouTube Analytics
  • Om du är AdMob-utgivare besöker du sidan Rapporter i ditt AdMob-konto. Läs mer om AdMob-rapporter.

Du kan spara en kopia av din YouTube- och AdMob-rapportdata genom att följa anvisningarna nedan och ladda ned äldre data från AdSense.

Ladda ned äldre data från AdSense

Så här laddar du ned hela din rapporteringshistorik, inklusive YouTube- och AdMob-data:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Kontrollera att du har valt den nya versionen av sidan Rapporter.
  4. Leta reda på rapporten som du vill ladda ned.
  5. Bredvid Spara som klickar du på Mer följt av Ladda ned äldre data.

Datan laddas ned som en CSV-fil.