Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Tancar un compte d'AdSense

Si ja no voleu utilitzar AdSense, podeu tancar el vostre compte. Si ho feu, s'aturaran automàticament totes les difusions d'anuncis d'AdSense al vostre lloc web en un termini de 24 hores.

Nota: tancar el compte d'AdSense no és el mateix que tancar el Compte de Google. En tancar el Compte de Google, es tancaran tots els comptes de producte de Google que hi estan associats i no hi podreu accedir més endavant. També se suprimirà el vostre nom d'usuari de Gmail i ja no el podreu tornar a utilitzar. Obteniu més informació sobre com podeu suprimir un Compte de Google.

Abans de tancar un compte d'AdSense

Us recomanem que exporteu les dades dels informes. No tindreu accés als informes de rendiment des del compte quan s'hagi tancat.

Consell: si preferiu suspendre temporalment la participació en el programa d'AdSense, podeu fer-ho traient el codi d'anunci de les vostres pàgines. El vostre compte continuarà sent accessible. Tingueu en compte que, després de sis mesos d'inactivitat, el compte d'AdSense es desactivarà. Si decidiu tornar a utilitzar AdSense, haureu de reactivar-lo. Per obtenir més informació, consulteu l'article El vostre compte d'AdSense s'ha desactivat perquè estava inactiu.

Requisits per tancar un compte d'AdSense

Requisits per rebre un pagament final del vostre compte d'AdSense

Un cop hàgiu tancat el compte d'AdSense, rebreu un pagament final en un termini d'aproximadament 90 dies a comptar de final de mes, sempre que:

El pagament final es farà a la forma de pagament principal que consti al perfil de pagaments.

Com es pot tancar un compte d'AdSense

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte.
  3. Feu clic a Configuració i, a continuació, a Informació del compte.
  4. A la pàgina "Informació del compte", feu clic a Tanca el compte.
    Nota: si no teniu l'opció de tancar el compte, és possible que no en sigueu administrador.
  5. Reviseu la informació de la pàgina "S'està tancant el compte":

6. Marqueu la casella de selecció de cada compte que vulgueu tancar.
    Nota : si la casella de selecció del compte està inactiva, vol dir que no el podeu tancar. Això pot ser perquè l'adreça s'ha de verificar, perquè els pagaments estan retinguts o perquè el compte té un producte en conflicte (per exemple, un compte d'Ad Manager que impedeix el tancament del compte d'AdSense). Un cop hàgiu verificat l'adreça, hàgiu tret la retenció o hàgiu tancat el compte d'Ad Manager, podreu completar els passos per tancar el compte. Per obtenir més informació, visiteu:
  7. Feu clic a Tanca el compte.

Després de tancar un compte d'AdSense

• El codi d'anunci d'AdSense deixarà de funcionar, de manera que us heu d'assegurar de treure'l de totes les pàgines.
  • Si heu tancat tots els altres comptes (Ad Manager, AdMob i AdSense per a YouTube) i voleu tornar a utilitzar AdSense, podeu reactivar el compte d'AdSense. També podeu registrar-vos per obtenir un compte d'AdSense nou.
  • Si teniu altres comptes oberts (Ad Manager, AdMob o AdSense per a YouTube), és possible que encara pugueu accedir a algunes funcions del compte.
  • Si heu associat un motor de cerca a aquest compte d'AdSense, la cerca continuarà funcionant, però els anuncis deixaran d'estar associats al compte. Per tornar a obtenir ingressos, haureu de crear una altra associació d'AdSense.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda