AdSense haulle

Voit kaupallistaa hakutulokset mobiilisivustollasi tai ‑sovelluksessasi samalla tavalla kuin Googlessa. Sinun tarvitsee vain lisätä muutama rivi koodia, niin voimme yhdistää tarkasti kohdistetut mainoksemme hakutuloksiisi. Sinä pidät huolta mainosten ulkoasusta, ja me huolehdimme niiden näyttämisestä. Kun käyttäjät klikkaavat mainoksiasi, saat tuloja. Riippumatta siitä, onko sivustollasi jo haku vai ei, voit saada AdSense haulle ‑ohjelman avulla käyttöösi Googlen laadukkaan hakukoneen, joka näyttää käyttäjille heidän hakujaan vastaavia mainoksia. Lue, miten pääset alkuun Muokattavien hakumainosten käytössä.