Rapportering

Rapporter: Få information om dina annonsresultat

Rapporterna i AdSense ger dig information om ditt kontoresultat. De innehåller diagram och tabeller där du kan se trender och jämföra viktiga mätvärden. I den fördefinierade rapporten Resultatöversikt kan du snabbt kontrollera dina intäkter. Du kan också skapa, spara och schemalägga anpassade rapporter för att följa förändringarna över tid.

Hitta på sidan

1. Rapportlista: Skapa en anpassad rapport eller kör fördefinierade rapporter.
  2. Datumintervall: Växla mellan datum och jämför datumintervall.
  3. Inställningar: Ändra rapportens tidszon eller valuta.
  4. Alternativ för att spara: Spara och schemalägg rapporter eller exportera rapporter.
  5. Uppdelning: Lägg till uppdelningar för att ordna din data.
  6. Filter: Lägg till filter för att finjustera informationen i rapporterna.
  7. Mätvärden: Välj de mätvärden du vill se i diagrammet.
  8. Diagram: Visualisera data och växla mellan olika typer av diagram.
  9. Händelser: Visa kontots ändringshistorik och lägg till egna anteckningar.
  10. Tabelldata: Som standard är de översta raderna i tabellen markerade. Klicka på Visa alla för att se hela tabellen. Du kan använda ögonen i tabellen för att lägga till data i ditt diagram.