Rapportering

Rapporter: Få statistikk om annonseresultatene dine

Hensikten med rapportene i AdSense er at du skal få statistikk om kontoresultatene dine. I rapportene finner du tabeller og diagrammer, så du kan identifisere trender og sammenligne viktige beregninger. I den forhåndsgenererte rapporten med resultatoversikter kan du raskt se inntektene dine. Du kan også opprette, lagre og planlegge kjøring av egendefinerte rapporter for å holde oversikt over hvordan forhold endrer seg over tid.

Det er enkelt å finne frem

1. Rapportliste: Opprett en egendefinert rapport eller kjør forhåndsdefinerte rapporter.
  2. Datoperioder: Bytt datoer og sammenlign datoperioder.
  3. Innstillinger: Endre tidssonen eller valutaen som brukes i rapporten din, og administrer kanalene dine.
  4. Lagringsalternativer: Lagre og planlegg kjøring av rapporter eller eksportér rapporter.
  5. Oversikter: Legg til oversikter for å organisere dataene dine.
  6. Filtre: Legg til filtre for å finstemme dataene i rapportene dine.
  7. Beregninger: Velg beregningene du vil se i diagrammet ditt.
  8. Diagrammer: Se visuelle fremstillinger av dataene dine, og bytt mellom ulike diagramtyper.
  9. Hendelser: Se historiske endringer i kontoen din, og legg til dine egne notater.
  10. Tabelldata: De øverste radene i tabellen er som standard valgt for deg. Klikk på Vis alle for å utforske hele tabellen. Med øynene i tabellen kan du legge til dataserier i diagrammet.