Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Uitsplitsing naar gevraagde indeling

Het soort advertentie-indeling dat u heeft aangevraagd voor weergave op uw site, bijv. display-advertentie, blok met links, overeenkomende content enz. Deze uitsplitsing laat zien in welke indelingen er advertenties op uw site zijn weergegeven.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen de aangevraagde indeling verschillende advertentietypen worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In dat advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals bewegende afbeelding, HTML5 enz. Bekijk het rapport Weergegeven advertentiemateriaal voor een gedetailleerd overzicht van de advertenties die daadwerkelijk op uw site zijn weergegeven.

Waarden

• Display
  • Blok met links
  • Overeenkomende content
  • InFeed
  • InArticle
  • Anders

Vorige waarden

Als u een rapport genereert op basis van gegevens van vóór 17 juni 2019, worden deze vorige waarden weergegeven:

• Tekst
  • Tekst en display
  • Blok met links
  • Display
  • Native/Advertentie
  • Native/Overeenkomende content/Met advertenties
  • Native/Overeenkomende content/Geen advertenties
  • Overig