Vertoningen van advertenties

Er wordt een vertoning van een advertentie gerapporteerd wanneer de download van een afzonderlijke advertentie naar het apparaat van de gebruiker is gestart. Verschillende advertentie-indelingen geven verschillende aantallen advertenties weer. Wanneer bijvoorbeeld een verticale banner wordt weergegeven op uw site, ziet u twee vertoningen van advertenties in uw rapporten. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het aantal advertenties in een advertentieblok kan variëren, afhankelijk van of in het advertentieblok standaardtekstadvertenties, uitgebreide tekstadvertenties of display-advertenties kunnen worden weergegeven.

Houd er rekening mee dat deze statistiek alleen beschikbaar is op het tabblad voor de statistische gegevensgroep 'Aangepast'. Meer informatie over de aangepaste statistische gegevensgroep.