Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Configuració dels anuncis automàtics

La configuració dels anuncis automàtics us permet personalitzar l'experiència d'aquest tipus d'anuncis al vostre lloc web. Podeu utilitzar-la per controlar quins formats d'anuncis automàtics es mostren, la quantitat que en mostreu, etc.

La configuració d'anuncis automàtics que podeu utilitzar inclou:

Anuncis automàtics

Opció de configuració Descripció
Anuncis automàtics Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar anuncis automàtics al lloc web.
Nota: si veieu un anunci automàtic en una àrea del vostre lloc web en què no voleu que es mostri, podeu utilitzar la previsualització de la configuració d'anuncis per treure'l de l'àrea en qüestió.

Formats basats en la intenció

Els formats basats en la intenció col·loquen enllaços o anuncis ancorats que s'anomenen "intencions d'anunci" al vostre lloc web. En funció de l'acció dels usuaris, mostren resultats de cerca amb anuncis en un quadre de diàleg que es pot ignorar.

Opció de configuració Descripció
Intencions d'anunci Les intencions d'anunci troben el text existent a la vostra pàgina i el converteixen automàticament en enllaços o bé col·loquen anuncis ancorats que es mostren a la part inferior de la pàgina, en funció del contingut i del que pot interessar els usuaris.

Formats de superposició

Els anuncis de superposició se situen sobre el contingut d'una pàgina sense afectar-ne el disseny.

Opció de configuració Descripció
Anuncis ancorats Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar anuncis ancorats.

Els anuncis ancorats estan fixats a l'extrem de la pantalla de l'usuari i es poden ignorar fàcilment. Aquests anuncis es publiquen principalment en mòbils, però també ho poden fer en ordinadors.

Es mostren a la part superior de la pantalla, tret que determinem que poden afectar negativament l'experiència d'usuari (si és així, es mostren a la part inferior de la pantalla). Quan es mostren a la part superior, els usuaris només els veuen si s'han desplaçat prou cap avall, de manera que en cap cas no interfereixen en el brànding ni en la navegació del vostre lloc web.

Anuncis vinyeta Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar vinyetes.

Els anuncis vinyeta són anuncis de pantalla completa que es mostren entre el moment que se surt d'una pàgina del vostre lloc web i abans que no se'n carregui una altra, i que els usuaris poden ometre en qualsevol moment.

• Les vinyetes es mostren quan els usuaris abandonen una pàgina o hi tornen, i no quan hi arriben, de manera que no han d'esperar perquè es carreguin.
  • Limitem el nombre de vinyetes per persona a fi de mantenir una bona experiència d'usuari.
Nota: les vinyetes s'activen mitjançant enllaços creats amb etiquetes <a> i amb l'atribut href, però és possible que no s'activin mitjançant tècniques de redirecció de JavaScript, com ara location.href.

Obteniu informació sobre com podeu triar la freqüència dels anuncis vinyeta.

Anuncis de barra lateral

Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar anuncis de barra lateral.

Els anuncis de barra lateral són anuncis que queden fixats als costats de les pàgines quan es visualitzen en dispositius amb una pantalla ampla, com ara ordinadors.

Anuncis de superposició en pantalla ampla

Opció de configuració Descripció
Anuncis de superposició en pantalla ampla
  • Marqueu aquesta casella si no voleu mostrar anuncis ancorats en pantalles de més de 1000 píxels, com ara a l'ordinador.
  • Marqueu aquesta casella si no voleu mostrar anuncis vinyeta en pantalles més grans de 1000 píxels, com ara a l'ordinador.

Formats in-page

Els anuncis in-page s'emplacen en àrees d'una pàgina en funció del disseny i de la quantitat de contingut de la pàgina.

Opció de configuració Descripció
Anuncis de bàner Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar anuncis de bàner.
Anuncis Multiplex

Desactiveu aquesta opció si no voleu mostrar anuncis Multiplex.

Els anuncis Multiplex són un tipus de format d'anunci natiu que difon diversos anuncis en una quadrícula.

Cerca relacionada

Activeu aquesta opció si voleu mostrar una cerca relacionada per a anuncis automàtics al vostre lloc web.

La cerca relacionada per a anuncis automàtics us permet mostrar als usuaris termes de cerca que estan relacionats amb el contingut de la pàgina que estan veient.

Ajustar els anuncis (beta)

Opció de configuració Descripció
Ajusta els anuncis Activeu aquesta opció si voleu tenir més control sobre el nombre d'anuncis in-page que es mostren a les pàgines i la distància entre ells. Obteniu més informació sobre com podeu ajustar els controls d'anuncis (beta).

Càrrega d'anuncis

Opció de configuració Descripció
Càrrega d'anuncis Utilitzeu el control lliscant per gestionar el nombre d'anuncis que es mostren a les pàgines. Obteniu informació sobre com podeu triar la càrrega d'anuncis dels anuncis automàtics.

Optimitzeu els anuncis existents

Opció de configuració Descripció
Optimitzeu els anuncis existents Activeu aquesta opció si us interessa deixar que Google optimitzi els blocs d'anuncis existents i els anuncis automàtics conjuntament i col·loqui els anuncis als emplaçaments d'anuncis amb millor rendiment.

Àrees excloses

Opció de configuració Descripció
Àrees excloses Utilitzeu aquesta opció de configuració si voleu excloure àrees de les vostres pàgines perquè no s'hi mostrin anuncis automàtics in-page.

Pàgines excloses

Opció de configuració Descripció
Pàgines excloses Utilitzeu aquesta opció de configuració si voleu excloure pàgines concretes perquè no s'hi mostrin anuncis automàtics.