Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

De frequentie voor uw tussenadvertenties kiezen

Tussenadvertenties worden weergegeven wanneer een gebruiker een pagina verlaat of ernaar terugkeert. U kunt kiezen hoe vaak tussenadvertenties aan uw gebruikers worden getoond.

Met de frequentie voor tussenadvertenties kunt u bepalen hoelang het duurt voordat gebruikers in aanmerking komen voor weergave van een andere tussenadvertentie. Als de ingestelde frequentie sinds de laatste tussenadvertentie is getoond aan een gebruiker is verstreken, krijgt de gebruiker nog een tussenadvertentie te zien. Door de frequentie aan te passen, bepaalt u hoe vaak er een tussenadvertentie wordt getoond aan gebruikers op uw site.

De frequentie van tussenadvertenties instellen in uw AdSense-account

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik in de tabel van al uw sites op Bewerken Bewerken naast uw site.
  4. Klik in uw instellingen voor automatische advertenties op Overlay-indelingen.

Voorbeeld van het kiezen van Overlay-indelingen in de advertentie-instellingen van AdSense

5. Met Tussenadvertenties aan bewerkt u Frequentie van tussenadvertenties onder Meer instellingen.

Voorbeeld van het instellen van Frequentie van tussenadvertenties in de instellingen voor automatische advertenties

De standaardfrequentie voor tussenadvertenties is ingesteld op 10 minuten. U kunt zelf de frequentie kiezen, variërend van 1 minuut tot 1 uur, afhankelijk van hoeveel tussenadvertenties u aan uw gebruikers wilt tonen.

Als u bijvoorbeeld zo veel mogelijk inkomsten wilt genereren met tussenadvertenties, kunt u de laagste frequentie-instelling selecteren (1 minuut). Als u wilt dat gebruikers minder advertenties zien, kunt u ook een hogere frequentie instellen (bijvoorbeeld 10 minuten of meer).