Sammenlign Ad Manager, AdSense og AdMob

Find den rette udgiverløsning fra Google til dine websites eller apps

Google Ad Manager, AdSense og AdMob er effektive produkter, der hjælper dig med at sælge annoncer på dit website eller i din app. Hver af dem har forskellige funktioner, der passer til forskellige typer udgivere. Denne artikel kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer til dit annonceringsbehov.

AdSense

AdSense fungerer som et annoncenetværk, der giver dig adgang til efterspørgsel fra annoncører og hjælper dig med at konfigurere din annoncebeholdning. AdSense er bedst til udgivere, der ønsker en høj grad af automatisering og annonceløsninger, der er lette at implementere, og som har et lille dedikeret team til annonceadministration.

AdSense er til dig, hvis du har brug for:

• Mulighed for at tjene penge på dit website – blogs, fora og onlinetjenester er meget effektive på AdSense
  • En hurtig og nem måde at implementere annoncelevering på
  • Googles hjælp til at optimere din annoncebeholdning og maksimere din omsætning via automatiske annoncer
  • Nemt tilgængelige effektivitetsrapporter

Tilmeld dig AdSense

AdMob

AdMob er et mobilannoncenetværk og en indtægtsgenererende platform for mobiludviklere, der ønsker at tjene penge på annoncer, opnå handlingsrettet indsigt og udvide deres appvirksomhed. Som et netværk giver AdMob dig mulighed for at tjene penge på dine mobilapps ved at hjælpe dig med at vise annoncer globalt. Som indtægtsgenererende platform (for udviklere, der arbejder med flere annoncenetværk) hjælper AdMob dig med at maksimere annonceomsætningen på tværs af alle dine tredjepartsnetværkspartnere.

AdMob er til dig, hvis du har brug for:

• Adgang til meget effektive annonceformater til mobilapps med gode kontrolelementer for brandsikkerhed
  • En brugervenlig løsning, der hjælper dig med at maksimere annonceomsætningen på tværs af Google og tredjepartsnetværk ved hjælp af vandfaldsformidling og Åben budgivning
  • Et holistisk overblik over annonceeffektiviteten og brugerengagementet med Google Analytics til Firebase
  • Automatiske værktøjer til strømlining af dine daglige opgaver med funktioner som f.eks. optimering af annoncenetværk
  • En løsning til balancering af køb i appen og annoncebaserede omsætningsstrømme baseret på brugeradfærd ved hjælp af smart segmentering

Tilmeld dig AdMob

Google Ad Manager er en platform til annonceadministration for store udgivere, der har et betydeligt direkte salg. Ad Manager indeholder detaljerede kontrolelementer og understøtter flere annoncenetværk, herunder AdSense, Ad Exchange og tredjepartsnetværk.

Ad Manager er til dig, hvis du har brug for:

• En central platform til indtægtsgenerering for alle dine beholdningstyper (websites, mobilapps, videoer eller spil)
  • At administrere annonceomsætning, der primært kommer via direkte handler med købere
  • At bruge tredjepartsnetværk til at konkurrere om annoncebeholdning
  • Mere komplekse rapporter med granuleret indsigt

Tilmeld dig Ad Manager

Almindelige misforståelser

"Ad Manager viser annoncer af højere kvalitet"

Ikke korrekt. AdSense-, AdMob- og Ad Manager-udgivere har adgang til de samme godkendte købere. Du kan vise annoncer af høj kvalitet via alle tre platforme.

"Ad Manager er en mere eksklusiv version af AdSense"

Ikke korrekt. Ad Manager er et andet produkt end AdSense og AdMob. Ad Manager er en samlet platform med detaljerede kontrolelementer for beholdningsstyring og andre funktioner, der giver dig mulighed for at administrere direkte salg, tredjepartsnetværk og programmatisk efterspørgsel på tværs af computer, mobilweb og apps.

Forskelle mellem produkterne

Google Ad Manager
(annonceplatform)

Google AdSense
(annoncenetværk)

Google AdMob
(annonceplatform)

Google AdMob
(annoncenetværk)

Tilgængelige beholdningstyper

Web + App

Web

App

App

Trafik på andre annoncenetværk eller direkte solgte annoncer

Ja

Nej

Ja

Nej

Du skal blot tagge sider for at se annoncer

Ja, hvis du tillader, at AdSense vises via Ad Manager

Ja

Ikke tilgængelig

Ikke tilgængelig

Få AdSense- eller AdMob-netværket til at konkurrere med andre annoncenetværk for at maksimere omsætningen

Ja

Nej

Ja

Nej

Ensartet rapportering på tværs af alle annoncevisningsaktiviteter

Ja

Ikke tilgængelig

Ja

Ja

Betalingerne kommer fra Google

Betalingerne kommer fra dine annoncører eller annoncenetværk ved trafik via linjeposter

Ja

Nej, betalingerne kommer fra dine annoncører eller annoncenetværk

Ja

Google administrerer al fakturering for Authorized Buyers og Åben budgivning