Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Uitsplitsing naar stijl voor Aangepast zoeken

Met de uitsplitsing naar stijl voor Aangepast zoeken kunt u beoordelen hoe effectief uw stijlen voor Aangepast zoeken zijn bij het genereren van inkomsten.

Waarden

• Geen: zoekadvertentieverkeer dat geen stijl voor Aangepast zoeken had.
  • Stijlnaam: zoekadvertentieverkeer dat een specifieke stijl voor Aangepast zoeken had (hierbij is Stijlnaam de naam die u heeft opgegeven toen u de stijl voor Aangepast zoeken maakte).