EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntö

Mainostekniikan tarjoajat

Osana sitoutumistaan EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR) Google tarjoaa julkaisijoille hallintatoiminnon, jonka avulla he voivat valita, mitkä mainostekniikan tarjoajat saavat näyttää ja mitata mainoksia Euroopan talousalueella (ETA). Hallintatoiminnolla tuetaan mainosten näyttöä, mittausta ja muita toimintoja. Kaikki luetellut tarjoajat ovat julkaisseet tiettyjä GDPR:n edellyttämiä tietoja sekä linkin, jossa kerrotaan tietojen käyttötavoista ja jonka voit jakaa käyttäjille suostumuksen pyytämisen yhteydessä. Lisäksi nämä tarjoajat ovat sitoutuneet noudattamaan datan käyttöä koskevaa käytäntöämme.

Suosittelemme, että käytät hallintatoimintoa ja valitset luettelosta juuri sinulle sopivat mainostekniikan tarjoajat. Kehitimme hallintatoiminnon, jotta voit itse valita, minkä mainostekniikan tarjoajien kanssa teet yhteistyötä, ja hallita näin toimintaa sivustollasi. Jos et käytä hallintatoimintoa, yleisesti käytetyt mainostekniikan tarjoajat otetaan käyttöön. Yleisesti käytetyt tarjoajat ovat niitä, jotka tuovat julkaisijoille eniten tuloja ETA-alueella asuvilta käyttäjiltä kaikista ohjelmallisista kysynnän lähteistä.

EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntömme mukaan sinun täytyy tunnistaa selkeästi jokainen toimija, jonka kanssa tietoja jaetaan. Käytitpä sitten itse valitsemaasi mainosteknologian tarjoajien joukkoa tai yleisesti käytettyjä tarjoajia, sinun on esitettävä käyttäjille luettelo näistä tarjoajista.

Voit tutustua hallintaominaisuuksiin ja mainosteknologian tarjoajien luetteloon Ad Manager-, AdSense- tai AdMob-tililläsi. Hyväksyttyjen tarjoajien luettelo on nähtävissä myös alla. Kaikki tähdellä merkityt mainosteknologian tarjoajat sisältyvät yleisesti käytettyjen tarjoajien joukkoon.