Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informació general i indicacions sobre l'RGPD

Proveïdors de tecnologia publicitària

Aquest article enumera els proveïdors de tecnologia publicitària certificats per facilitar la tasca dels editors.

Com a part del compromís de Google per complir el Reglament general de protecció de dades (RGPD), proporcionem controls als editors perquè puguin seleccionar quins proveïdors de tecnologia publicitària tenen permís per difondre i mesurar anuncis a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i al Regne Unit a fi d'admetre la publicació i el mesurament d'anuncis, entre altres funcions. Tots els proveïdors de la llista han proporcionat certa informació requerida per l'RGPD i un enllaç en què s'explica l'ús que fan de les dades, el qual podeu compartir amb els usuaris com a part del vostre procés de consentiment. Aquests proveïdors també han acceptat complir la nostra política d'ús de dades.

Us recomanem que feu servir aquests controls per seleccionar els proveïdors de tecnologia publicitària que més us convinguin. Hem creat controls que us ajuden a triar els proveïdors amb els quals podeu treballar i, d'aquesta manera, controlar l'activitat al vostre lloc web. Si no feu servir els controls, s'utilitzarà el conjunt indicat de proveïdors de tecnologia publicitària d'ús generalitzat per difondre els anuncis. Aquest conjunt d'ús generalitzat està format pels proveïdors de tecnologia publicitària que generen més ingressos per als editors, uns ingressos que obtenen dels usuaris de l'EEE i del Regne Unit a partir de totes les fonts de demanda programàtica.

La nostra política de consentiment dels usuaris de la UE requereix que identifiqueu clarament totes les parts amb qui compartireu dades. Així doncs, tant si feu servir un conjunt personalitzat de proveïdors de tecnologia publicitària com si feu servir el conjunt d'ús generalitzat, haureu de crear una llista dels proveïdors per als vostres usuaris.

Podeu consultar aquests controls i la llista de proveïdors de tecnologia publicitària al vostre compte d'Ad Manager, d'AdSense o d'AdMob. Per comoditat, també enumerem els proveïdors certificats a continuació.

* Proveïdors de tecnologia publicitària que formen part d'una llista d'ús generalitzat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.