Política de consentiment d'usuaris de la UE

Proveïdors de tecnologia publicitària

Com a part del compromís de Google per complir el Reglament general de protecció de dades (RGPD), proporcionem controls als editors perquè puguin seleccionar quins proveïdors de tecnologia publicitària tenen permís per publicar i mesurar anuncis a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), i així admetre la publicació i el mesurament d'anuncis, entre altres funcions. Tots els proveïdors de la llista han proporcionat certa informació requerida per l'RGPD i un enllaç on s'explica l'ús que fan de les dades, que podeu compartir amb els usuaris com a part del vostre consentiment. Aquests proveïdors també han acceptat complir la nostra política d'ús de dades.

Us recomanem que feu servir aquests controls per seleccionar els proveïdors de tecnologia publicitària que més us convinguin. Hem creat controls que us ajuden a triar els proveïdors amb els quals podeu treballar i, d'aquesta manera, controlar l'activitat al vostre lloc web. Si no feu servir els controls, s'utilitzarà el conjunt habitual de proveïdors de tecnologia publicitària indicat per publicar els anuncis. Aquest conjunt habitual està format pels proveïdors de tecnologia publicitària que ofereixen més ingressos als editors a partir d'usuaris de l'EEE de totes les fonts de demanda programàtica.

La nostra política de consentiment d'usuaris de la UE requereix que identifiqueu clarament totes les parts amb qui compartiu dades. Així doncs, tant si feu servir un conjunt personalitzat de proveïdors de tecnologia publicitària com si feu servir el conjunt habitual, haureu de crear una llista dels proveïdors per als vostres usuaris.

Podeu consultar aquests controls i la llista de proveïdors de tecnologia publicitària al vostre compte d'Ad Manager, d'AdSense o d'AdMob. Per comoditat, també us mostrem la llista dels proveïdors certificats a continuació. Els proveïdors de tecnologia publicitària marcats amb un asterisc formen part del conjunt habitual de proveïdors.