Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uitsplitsing naar gevraagde indeling

Het soort advertentie-indeling dat u heeft aangevraagd voor weergave op uw site, bijv. display of blok met links. Deze uitsplitsing laat zien in welke indelingen advertenties op uw site zijn getoond.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen de aangevraagde indeling verschillende advertentietypen worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In dat advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals bewegende afbeelding, HTML5 enz. Bekijk het rapport Weergegeven advertentiemateriaal voor een gedetailleerd overzicht van de advertenties die daadwerkelijk op uw site zijn weergegeven.

Waarden

• Display
  • Blok met links
  • In-feed
  • In-article
  • Overig