Dimensjonen for annonseformater

Hvordan annonsen ble vist til brukeren, for eksempel om annonsen ble vist direkte i innholdet eller øverst på siden.

Verdier

• På siden: Standardverdien for annonser som vises innenfor innholdet ditt, ikke som overlegg.
  • I feeden: Annonser som integreres i en artikkel- eller produktliste på nettstedet ditt og er utformet i stil med dette innholdet. Finn ut mer
  • Artikkelintegrert: Integrerte annonser som er optimalisert av Google for at de skal ta seg godt ut mellom avsnittene på sidene dine. Finn ut mer
  • Anker: Mobilannonser som vises mot kanten av skjermen og er enkle å fjerne for brukeren. Finn ut mer
  • Vignett: Mobilannonser i fullskjermformat som vises når en ny side lastes inn på nettstedet ditt. Brukeren kan alltid hoppe over slike annonser. Finn ut mer
  • Annet: Andre annonseformater.