Mainosmuodot-ulottuvuus

Tämä ilmaisee, kuinka mainos näytettiin käyttäjälle. Sen avulla saat esimerkiksi tietää, näytettiinkö mainos suoraan sivun sisällössä vai sen päällä.

Arvot

• Sivun mainokset: Oletusarvo mainoksille, joita näytetään sisällössäsi eikä sen päällä.
  • Syötteessä: Natiivimainokset, jotka sopivat saumattomasti sivustosi artikkeli- tai tuoteluetteloon. Lisätietoja
  • Artikkelissa: Googlen optimoima natiivimainosmuoto, jolla voit sijoittaa upeita mainoksia sivujesi kappaleiden väliin. Lisätietoja
  • Ankkuri: Näytön reunaan kiinnittyvät mobiilimainokset, jotka käyttäjän on helppo hylätä. Lisätietoja
  • Vinjettimainokset: Koko näytön mobiilimainokset, jotka näkyvät sivustollasi sivujen lataamisten välillä. Käyttäjät voivat ohittaa ne milloin tahansa. Lisätietoja
  • Muu: Muut mainosmuodot.