Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Ditt AdSense-konto har inaktiverats på grund av att det inte har använts

AdSense-konton inaktiveras om de inte har genererat några annonsexponeringar under sex månader. Om ditt konto har inaktiverats och du vill visa annonser igen kan du återaktivera det.

Obs! Om du inte längre behöver ditt AdSense-konto kan du avsluta det.
Innehållskreatörer på YouTube

Om du vill använda ditt befintliga AdSense-konto för YouTubes partnerprogram eller ta emot en betalning från YouTube måste du länka ditt befintliga konto till din kanal.

Återaktivera ditt konto

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Återaktivera konto.
  3. Verifiera ditt telefonnummer.
  4. Du kan antingen skicka in en befintlig webbplats igen för godkännande eller lägga till en ny webbplats.
    Obs! Om du inte tidigare har verifierat din adress med en pinkod blir du ombedd att verifiera din adress innan du tar emot betalningar.

Tänk på att ställa in annonser på din webbplats när ditt konto är aktivt igen så att du kan börja generera exponeringar.

Processen för inaktivering av konto

• Efter fem månaders inaktivitet

Du får ett meddelande om att ditt konto kommer att inaktiveras om det inte genererar exponeringar under de närmaste 30 dagarna. Om du inte vill att kontot ska inaktiveras måste du ställa in annonser på din webbplats så att kontot genererar exponeringar under de närmaste 30 dagarna.

Obs! Om du är kvalificerad för YouTubes partnerprogram kan du koppla det befintliga kontot till en kvalificerad kanal och generera annonsvisningar under de kommande 30 dagarna för att undvika att kontot inaktiveras.
  • Efter sex månaders inaktivitet

Ditt konto inaktiverats.

• Efter tio års inaktivitet

Du kan inte längre komma åt eller återaktivera ditt konto.

Vanliga frågor

Kan jag fortfarande logga in på kontot efter att det har inaktiverats?

Ja. Kontot är fortfarande tillgängligt men du måste koppla din webbplats till AdSense innan du kan börja visa annonser igen.

Kan jag fortfarande komma åt mina slutförda intäkter efter att kontot har inaktiverats?

Ja. Om dina intäkter till exempel har nått utbetalningsgränsen men det fanns en betalningsspärr i kontot när det inaktiverades kan du fortfarande logga in på kontot, ta bort spärren och få betalt.