Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

AdSense-kontoen din ble deaktivert på grunn av inaktivitet

AdSense-kontoer deaktiveres hvis ingen annonsevisninger er generert de siste 6 månedene. Hvis kontoen din er blitt deaktivert, og du ønsker å vise annonser igjen, kan du aktivere kontoen på nytt.

Merk: Du kan avslutte AdSense-kontoen din hvis du ikke lenger trenger den.
YouTube-innholdsskapere

Du kan bruke den eksisterende AdSense-kontoen din i YouTubes partnerprogram eller til å motta betalinger fra YouTube, men da må du knytte den eksisterende kontoen sammen med kanalen din.

Slik reaktiverer du kontoen din

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Aktiver kontoen på nytt.
  3. Bekreft telefonnummeret ditt.
  4. Send inn et eksisterende nettsted for godkjenning på nytt, eller legg til et nytt nettsted.
    Merk: Hvis du ikke har bekreftet adressen din ved hjelp av PIN-kode tidligere, blir du bedt om å bekrefte adressen før du mottar betalingene dine.

Når kontoen er aktiv igjen, må du opprette annonser på nettstedet ditt, slik at du kan generere visninger.

Prosessen for deaktivering av kontoer

• Når kontoen har vært inaktiv i 5 måneder

Du får en e-post om at kontoen blir deaktivert med mindre det genereres visninger i kontoen i løpet av de neste 30 dagene. Hvis du ikke vil at kontoen skal deaktiveres, må du vise annonser på nettstedet ditt for å påse at kontoen genererer visninger i løpet av de neste 30 dagene.

Merk: Hvis du er kvalifisert for YouTubes partnerprogram, kan du sørge for at kontoen ikke blir deaktivert, ved å knytte den eksisterende kontoen sammen med en kvalifisert kanal og generere annonsevisninger i løpet av de neste 30 dagene.
  • Når kontoen har vært inaktiv i 6 måneder

Kontoen blir deaktivert.

• Når kontoen har vært inaktiv i 10 år

Du har ikke lenger tilgang til kontoen, og du kan ikke aktivere den på nytt.

Vanlige spørsmål

Kan jeg fortsatt logge på kontoen etter at den er deaktivert?

Ja. Kontoen er fortsatt tilgjengelig, men du må knytte nettstedet ditt til AdSense før du kan vise annonser igjen.

Har jeg fortsatt tilgang til totalinntektene mine etter at kontoen er deaktivert?

Ja. Hvis inntektene dine for eksempel har nådd betalingsgrensen, men du hadde en tilbakeholdt utbetaling i kontoen da den ble tilbakestilt, kan du fortsatt logge på kontoen, fjerne den tilbakeholdte utbetalingen og få betalt.