Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Accountinstellingen

Uw AdSense-account is gedeactiveerd omdat het inactief was

AdSense-accounts worden gedeactiveerd als ze 6 maanden lang geen advertentievertoningen hebben gehad. Als uw account is gedeactiveerd en u opnieuw advertenties wilt weergeven, kunt u uw account opnieuw activeren.

Opmerking: Als u uw account niet meer nodig heeft, kunt u uw AdSense-account sluiten.
YouTube-contentcreators

Koppel uw bestaande account aan uw kanaal als u uw bestaande AdSense-account voor het YouTube-partnerprogramma wilt gebruiken of een betaling van YouTube wilt ontvangen.

Uw account opnieuw activeren

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account opnieuw activeren.
  3. Bevestig uw telefoonnummer.
  4. Dien een bestaande site opnieuw in voor goedkeuring of voeg een nieuwe site toe.
    Opmerking: Als u nog niet uw adres heeft bevestigd met een pincode, wordt u gevraagd dat te doen voordat u uw betalingen ontvangt.

Als uw account weer actief is, moet u advertenties instellen op uw site zodat u vertoningen kunt krijgen.

Procedure voor deactivering van accounts

• Na 5 maanden inactiviteit

U krijgt een e-mail dat uw account wordt gedeactiveerd tenzij het in de komende 30 dagen vertoningen genereert. Als u niet wilt dat uw account wordt gedeactiveerd, stelt u advertenties in op uw site om ervoor te zorgen dat uw account in de komende 30 dagen vertoningen krijgt.

Opmerking: Als u in aanmerking komt voor het YouTube-partnerprogramma, kunt u uw bestaande account aan een geschikt kanaal koppelen. U moet daarna in de komende 30 dagen advertentieweergaven krijgen om te voorkomen dat we het account deactiveren.
  • Na 6 maanden inactiviteit

Uw account wordt gedeactiveerd.

• Na 10 jaar inactiviteit

U kunt uw account niet meer openen of opnieuw activeren.

Veelgestelde vragen

Kan ik nog steeds inloggen op mijn account nadat het is gedeactiveerd?

Ja. Uw account is nog steeds beschikbaar, maar u moet uw site aan AdSense koppelen voordat u weer advertenties kunt weergeven.

Kan ik nog steeds toegang krijgen tot mijn definitieve inkomsten nadat mijn account is gedeactiveerd?

Ja. Als uw inkomsten bijvoorbeeld de betalingsdrempel hebben bereikt, maar een betalingsstop was toegepast op uw account toen het werd gedeactiveerd, kunt u nog steeds inloggen op uw account, de betalingsstop verwijderen en worden betaald.