Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

El vostre compte d'AdSense s'ha desactivat perquè estava inactiu

Els comptes d'AdSense es desactiven si no generen cap impressió d'anunci durant sis mesos. Si el vostre compte s'ha desactivat i voleu tornar a difondre anuncis, podeu reactivar-lo.

Nota: podeu tancar el compte d'AdSense si ja no el necessiteu.
Creadors de contingut de YouTube

Per utilitzar el vostre compte d'AdSense existent amb el Programa per a partners de YouTube o per rebre un pagament de YouTube, associeu el compte existent al vostre canal.

Com es pot reactivar un compte

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Torna a activar el compte.
  3. Verifiqueu el vostre número de telèfon.
  4. Podeu tornar a enviar un lloc web existent perquè s'aprovi o bé afegir-ne un de nou.
    Nota: si encara no heu verificat la vostra adreça mitjançant el PIN, se us demanarà que la verifiqueu abans de rebre els pagaments.

Un cop s'hagi reactivat el compte, assegureu-vos de configurar els anuncis al lloc web a fi que comenceu a generar impressions.

Procés de desactivació del compte

• Després de cinc mesos d'inactivitat

Us enviarem un correu electrònic per informar-vos que el vostre compte es desactivarà si no genera cap impressió durant els 30 dies següents. Si no voleu que es desactivi, configureu anuncis al lloc web per assegurar-vos que el compte genera impressions en aquest termini de 30 dies.

Nota: si compliu els requisits per al Programa per a partners de YouTube, podeu associar el compte existent a un canal apte i generar visualitzacions d'anuncis en els 30 dies següents per tal que no es desactivi.
  • Després de sis mesos d'inactivitat

El vostre compte està desactivat.

• Després de 10 anys d'inactivitat

Ja no podreu accedir al compte ni reactivar-lo.

Preguntes freqüents

Puc iniciar la sessió al meu compte encara que s'hagi desactivat?

Sí. El compte continuarà estant disponible, però haureu de connectar el vostre lloc web a AdSense per tornar a difondre anuncis.

Un cop s'hagi desactivat el compte, continuaré tenint accés als meus guanys finals?

Sí. Per exemple, si els vostres guanys han arribat al llindar de pagament, però el compte tenia aplicada una retenció de pagaments quan es va desactivar, podeu iniciar la sessió al compte igualment, treure la retenció i rebre els pagaments corresponents.