Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Komma igång med ditt AdSense-konto

Hitta i ditt AdSense-konto

Om du inte har använt AdSense tidigare kan dessa tips hjälpa dig att hitta i ditt konto. Passa på att utforska de olika huvudsidorna, till exempel Hem, Annonser och Webbplatser. Titta också närmare på sidorna Betalningar och Konto där du hittar alternativ för betalningar och inställningar.

Tips! Med start i mars 2022 och under de kommande månaderna får YouTube-intäkter en separat startsida och ett separat betalningskonto i AdSense. Läs mer om YouTubes startsida och betalningskonto.

Huvudsidorna

Du når följande huvudsidor från navigeringspanelen i AdSense-kontot:

AdSense navigation panel
  • Hem: När du loggar in på ditt AdSense-konto kommer du till sidan Hem. Där hittar du en översikt över dina intäkter och ditt kontoresultat samt länkar till mer detaljerade rapporter.
  • Annonser: Här skapar och hanterar du dina annonser.
  • Webbplatser: På den här sidan kan du skapa en lista över de webbplatser som ska användas i AdSense.
  • Integritet och meddelanden: Här kan du skapa och hantera meddelanden för att inhämta samtycke från dina användare i enlighet med förordningar som EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) och California Privacy Rights Act (CPRA).
  • Varumärkesintegritet: På den här sidan finns alla annonsblockeringskontroller.
  • Rapporter: Här finns alla rapporteringsalternativ.
  • Optimering: Den här sidan kan hjälpa dig att få ut mer av AdSense genom att förbättra ditt kontoresultat.
  • Policycenter: I Policycenter kan du upptäcka, tolka och åtgärda problem som påverkar annonsvisningen på dina webbplatser. Det hjälper dig att följa våra programpolicyer.
  • Betalningar: På den här sidan kan du se dina betalningar och hantera dina betalningsinställningar.
  • Konto: Här kan du se och hantera dina kontoinställningar samt se din kontostatus.

Andra praktiska sidor

• Feedback: Via den här länken kan du skicka problemrapporter, förslag och allmänna kommentarer till oss.
  • Hjälp: Klicka på den här knappen Help icon för att komma åt hjälpen för AdSense. Där hittar du svar på frågor om AdSense utan att behöva lämna ditt konto. Du kan också läsa artiklarna i hjälpcentret för AdSense och besöka hjälpforumet för AdSense.

Aviseringar

Läs dina aviseringar Aviseringar för att se viktiga meddelanden och varningar om ditt konto.