Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Möjligheter och experiment

Optimering: Utforska möjligheter och köra experiment

På fliken Optimering finns alternativ som hjälper dig att optimera resultaten i ditt AdSense-konto. Här hittar du skräddarsydda rekommendationer som kan förbättra resultatet i ditt konto och A/B-experiment som hjälper dig att fatta mer välgrundade beslut om din webbplats.

Sidan Optimering innehåller följande sidor:

• Möjligheter – anpassade rekommendationer som kan öka dina intäkter. Läs mer om möjligheter.
  • Experiment – skapa, kör och analysera A/B-experiment direkt från ditt AdSense-konto. Läs mer om experiment.
  • Automatisk optimering – låt Google köra optimeringsexperiment åt dig. Läs mer om automatisk optimering.