Fliken Optimering

Optimering: Utforska möjligheter och köra experiment

På fliken Optimering finns alternativ som hjälper dig att optimera resultaten i ditt AdSense-konto. Där hittar du skräddarsydda rekommendationer som kan förbättra resultatet i ditt konto, och A/B-experiment som hjälper dig att fatta mer välgrundade beslut om din webbplats.

På sidan Optimering finns följande sidor:

• Möjligheter – anpassade rekommendationer som kan öka dina intäkter. Läs mer om möjligheter.

• Experiment – skapa, kör och analysera A/B-experiment direkt från ditt AdSense-konto. Läs mer om experiment.