Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Optimalisatie: mogelijkheden verkennen en experimenten uitvoeren

De pagina Optimalisatie is dé plek om de prestaties van uw AdSense-account te verbeteren. Hier krijgt u gepersonaliseerde aanbevelingen waarmee u de prestaties kunt verbeteren. Ook krijgt u A/B-experimenten die u kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen voor uw site.

Op de pagina Optimalisatie vindt u de volgende pagina's:

• Mogelijkheden: Gepersonaliseerde aanbevelingen waarmee u meer inkomsten kunt verdienen. Bekijk meer informatie over mogelijkheden.
  • Experimenten: A/B-experimenten maken, uitvoeren en analyseren, rechtstreeks vanuit uw AdSense-account. Bekijk meer informatie over experimenten.
    • Automatisch optimaliseren: Laat Google optimalisatie-experimenten voor u uitvoeren. Bekijk meer informatie over Automatisch optimaliseren.
  • Labs: Ontdek nieuwe functies voordat ze algemeen beschikbaar worden. Labs kunnen van alles zijn, van gloednieuwe advertentie-indelingen tot experimentele functies. We stellen uw feedback altijd op prijs. Meer informatie over AdSense Labs