Mahdollisuudet ja kokeilut

Usein kysyttyjä kysymyksiä kokeiluista

Laajenna kaikki Tiivistä kaikki
Mitä kokeilut ovat?
Kokeiluiden avulla voit verrata eri mainosasetusten tehokkuutta. Kokeiluissa sivustosi liikenne jaetaan kahden mainosasetuksen kesken, jolloin niiden tehokkuutta voidaan verrata. Kokeilut auttavat sinua tekemään mainosasetuksiin liittyviä harkittuja päätöksiä ja kasvattamaan tulojasi.
Mitä mainosasetuksia voin verrata kokeiluissa?

Kokeiluissa voi käyttää seuraavia mainosasetuksia:

• Automaattiset mainokset: Voit vertailla erilaisia automaattisten mainosten asetuksia sivustollasi.
  • Estoasetukset: Kokeiluissa voidaan käyttää seuraavia mainosten estoasetuksia:
    • yleiset mainoskategoriat (mukaan lukien ensimmäisen tason alakategoriat)
    • arkaluontoiset mainosluokat
    • mainosten näytön poistaminen käytöstä.
  • Hakumainostyylit: Voit kokeilla erilaisia hakumainostyylejä Custom Search -mainoksissasi.
Miten kokeilu tehdään?

Kokeiluja voi luoda jommallakummalla seuraavista tavoista:

Täytyykö minun muuttaa mainoskoodiani?
Ei. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainoskoodiin kokeilua varten.
Kuinka kauan kokeilu kestää?
Sinä päätät, milloin kokeilu lopetetaan. Suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kokeilun kohdalla lukee "Tulos on selvillä", ennen kuin valitset, kumpi asetus on voittanut. Tähän voi mennä useita päiviä tai jopa 1–2 kuukautta riippuen siitä, kuinka paljon liikennettä kokeilussa mukana oleva mainos saa.
Mistä tiedän, milloin kokeiluni on valmis?
Kokeilusi on valmis, kun sille on kertynyt riittävästi dataa. Ilmoitamme tästä erikseen.
Täytyykö minun valita kokeilun voittaja?
Kun luot kokeilun, voit antaa Googlen valita voittajan puolestasi. Google käyttää voittanutta asetusta automaattisesti kokeilun päättymisen jälkeen. Jos et halua valita tätä vaihtoehtoa, sinun on valittava kokeilun voittaja itse.
Milloin voittaja kannattaa valita?
Suosittelemme odottamaan, että kokeilun kohdalla lukee "Tulos on selvillä", ennen kuin valitset, kumpi asetus on voittanut.
Voinko keskeyttää kokeilun?
Kyllä. Voit keskeyttää kokeilun milloin tahansa klikkaamalla kokeilun sivulta Säilytä alkuperäinen. Ennen kokeilun käynnistämistä käytössä olleet asetukset palautetaan.