Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Usein kysyttyä AdSensen ja Analyticsin linkittämisestä

Alla on vastauksia AdSense- ja Analytics-tilien linkittämistä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki Voinko yhdistää useita AdSense-mittauskokonaisuuksia yhteen Analyticsin sivustomittauskokonaisuuteen?

Kyllä, voit yhdistää useita AdSense-mittauskokonaisuuksia yhteen Analytics-sivustomittauskokonaisuuteen.

Voinko yhdistää yhden AdSense-mittauskokonaisuuden useisiin Analytics-sivustomittauskokonaisuuksiin?

Kyllä.

Linkitin väärän Analytics-mittauskokonaisuuden. Mitä teen?

Jos olet linkittänyt väärän Analytics-mittauskokonaisuuden, poista ensin Analytics-mittauskokonaisuuden linkitys AdSensesta ja linkitä sitten oikea Analytics-mittauskokonaisuus.

AdSense-mittauskokonaisuuteni ei näy Analyticsissa, kun yritän luoda uuden linkin. Mitä teen?

Varmista, että sinulla on aktiivinen AdSense for Content ‑mittauskokonaisuus, jotta voit luoda linkin Google Analyticsiin.

Pääsevätkö Google Analytics ‑tilini käyttäjät myös AdSense-tililleni?

Eivät. Jos olet myöntänyt jollekulle pääsyn Analytics-tilillesi, hän ei pysty kirjautumaan linkitetylle AdSense-tilillesi.

On kuitenkin hyvä muistaa, että Analytics-profiileihin linkitetty AdSense-data näkyy kaikille, joilla on pääsy kyseisiin profiileihin Analytics-tililläsi. Jos olet Analytics-järjestelmänvalvoja, voit rajoittaa käyttäjien pääsyä dataan Analyticsissa. Lue lisää pääsyoikeuksien ja datarajoitusten hallinnasta.

Näkevätkö AdSense-tilini käyttöoikeudet saaneet käyttäjät linkitetyn Analytics-tilini tunnuksen?

Kyllä. Kaikki käyttäjät, joilla on pääsy AdSense-tilillesi, voivat nähdä linkitetyn Analytics-tilisi tunnuksen. Linkityksen voi kuitenkin tehdä vain käyttäjä, jolla on AdSense-tilin järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet ja Google Analytics ‑mittauskokonaisuuden muokkausoikeudet. Käyttäjän on oltava AdSense-järjestelmänvalvoja, jotta hän voi poistaa linkin.

Täytyykö minulla olla Analytics-tili?

Kyllä. Jotta AdSensen tarkka tulosdata näkyy Analyticsissä, sinulla täytyy olla Analytics-tili.

Jos sinulla on jo tili, voit helposti linkittää sen AdSense-tiliisi. Jos sinulla ei ole Analytics-tiliä, luo uusi tili Google Analytics ‑sivustolla.

Voinko yhdistämisen jälkeen käyttää Analytics-tiliäni erillään AdSensesta?

Kyllä. Kun olet linkittänyt AdSense- ja Analytics-tilisi, voit käyttää Analytics-tiliäsi seurantaan ja liikenteen analysointiin aivan kuten ennenkin.