Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Preguntes més freqüents sobre l'enllaçament d'AdSense i d'Analytics

A continuació, donem resposta a algunes de les preguntes més freqüents sobre l'enllaçament de comptes d'AdSense i d'Analytics.

Desplega-ho tot  Replega-ho tot Puc integrar diverses propietats d'AdSense amb una sola propietat web d'Analytics?

Sí, podeu integrar diverses propietats d'Adsense amb una sola propietat web d'Analytics.

Puc integrar una propietat d'AdSense amb diverses propietats web d'Analytics?

Sí, podeu integrar una propietat d'Adsense amb diverses propietats web d'Analytics.

He enllaçat la propietat d'Analytics incorrecta. Què he de fer?

Si heu enllaçat una propietat d'Analytics incorrecta, primer desenllaceu la propietat d'Analytics d'AdSense i, a continuació, torneu a seguir el procés d'enllaçament per enllaçar la propietat d'Analytics correcta.

La meva propietat d'AdSense no es mostra a Analytics quan intento crear un enllaç nou. Què he de fer?

Assegureu-vos que tingueu una propietat d'AdSense per a continguts activa per establir un enllaç amb Google Analytics.

Els usuaris amb accés al meu compte d'Analytics tenen accés al meu compte d'AdSense?

No. Que doneu accés al vostre compte d'Analytics a un usuari no li permet iniciar la sessió al compte d'AdSense enllaçat.

Ara bé, heu de tenir present que les dades d'AdSense enllaçades als vostres perfils d'Analytics són visibles per a tothom qui tingui accés als perfils en qüestió del vostre compte d'Analytics. Si sou administrador d'Analytics, podeu restringir l'accés dels usuaris a les dades d'Analytics. Obteniu més informació sobre la gestió de l'accés i de les restriccions de dades.

Els usuaris amb accés al meu compte d'AdSense podran veure l'identificador del meu compte d'Analytics enllaçat?

Sí. Tots els usuaris que tinguin accés al vostre compte d'AdSense podran veure l'identificador del compte d'Analytics enllaçat. Ara bé, l'enllaçament només el pot crear un usuari amb accés d'administrador al vostre compte d'AdSense i permís d'edició a la propietat de Google Analytics. L'usuari ha de ser administrador d'AdSense per suprimir un enllaç.

He de tenir un compte d'Analytics existent?

Sí. Per poder veure a Analytics dades de rendiment d'AdSense detallades, heu de tenir un compte d'Analytics.

Si ja teniu un compte, el podeu enllaçar al compte d'AdSense fàcilment. Si encara no teniu un compte d'Analytics, visiteu el lloc web de Google Analytics per registrar-vos i crear un compte.

Puc fer servir el meu compte d'Analytics amb independència del d'AdSense un cop els hagi integrat?

Sí. Un cop hàgiu enllaçat els comptes d'AdSense i d'Analytics, podeu seguir utilitzant el d'Analytics per fer un seguiment del trànsit i analitzar-lo, tal com fèieu abans.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.