Analyticsin ja AdSensen linkittäminen

AdSense-tietojen vastaanottamisen aloittaminen Google Analytics -tileissä edellyttää, että valitset ensin Analytics-omaisuuden, johon AdSense linkitetään. Jos sinulla ei vielä ole Analytics-tiliä, luo uusi tili Google Analytics -sivustossa.

Varmista ennen linkitysprosessin aloittamista, että käytät AdSense-kirjautumiseen Google-tiliä, jolla on AdSense-tilin järjestelmänvalvojan oikeudet ja Google Analytics -omaisuuden muokkausoikeudet.

Jos yrität linkittää uuden tilin ja Google Analytics -tilisi tai Google AdSense -tilisi on nyt suljettu, sinun on ensin avattava suljettu tili uudelleen ja poistettava linkitys, ennen kuin voit linkittää uuden tilin.

Analytics- ja AdSense-tilien linkittäminen:

1. Kirjaudu Google Analytics -tiliisi.
  2. Klikkaa Hallinta-välilehteä sivun yläosassa.
  3. Valitse Tili-sarakkeesta Analytics-tili, joka sisältää AdSense-tiliin linkitettävän omaisuuden.
  4. Valitse Omaisuus-sarakkeesta Analytics-omaisuus, jonka haluat linkittää, ja valitse sitten AdSense-linkitys.
  5. Valitse AdSense-linkityksen sivulta + Uusi AdSense-linkki.
  6. Valitse AdSense-omaisuus, jonka haluat linkittää Analytics-omaisuuteen.
  7. Valitse Jatka.
  8. Valitse Analytics-näkymät, joissa haluat AdSense-tietojen olevan käytettävissä.
  9. Valitse Ota linkki käyttöön.
  10. Klikkaa Valmis.
    Analytics- ja AdSense-tilit on nyt linkitetty toisiinsa.
Kun olet linkittänyt AdSense- ja Analytics-omaisuutesi, seuraava vaihe on määrittää koodi, jota tarvitaan AdSense-sivustojen seuraamiseen Analyticsissä.

Raporttitietojen kerääminen kestää vähintään 24 tuntia.