AdSense for Shopping (AFSh)

AdSense for Shopping

AdSense for Shopping er det nyeste produktet vårt innen inntektsgenerering for nettsteder for forhandlere og handelsfokuserte nettsteder der det genereres produktsalg. Ved å bruke dette verktøyet kan du plassere relevante Shopping-annonser, tilsvarende de du ser på google.no, på nettstedet ditt. I likhet med andre AdSense-produkter får du inntekter ut fra resultatene for disse annonsene på nettstedet ditt.

Med AdSense for Shopping får utgiverne følgende fordeler:

• Tjen penger på all nettstedtrafikken, innbefattet trafikken fra mobilenheter: Brukerne benytter mobilenheter for å sammenligne produkter. Ettersom AdSense for Shopping er utformet for alle enheter, kan forhandlerne og handelsutgiverne enkelt tjene penger på mobiltrafikken sin som ikke fører til konverteringer,
  • Utvid produkttilbudet: Mer enn én milliard produkter er tilgjengelige på Google Shopping, så du kan hjelpe brukerne med å finne det de ønsker og sørge for at de kommer tilbake til nettstedet ditt.
  • Forbedre brukeropplevelsen: Vis interaktive produktannonser som er innholdsrelevante for brukerne av nettstedet ditt.

Vi arbeider for tiden med et begrenset utvalg forhandlere og handelsutgivere, men vi har tenkt å gjøre produktet tilgjengelig for flere utgivere på et senere tidspunkt. Forhandlere som er interessert i å tjene penger på nettstedet sitt ved å bruke AdSense for Shopping, kan fylle ut dette skjemaet.