AdSense for Shopping (AFSh)

AdSense for Shopping

AdSense for Shopping on uusin sivuston tuloutustuotteemme jälleenmyyjille ja kauppaan keskittyville sivustoille, joiden tavoitteena on lisätä tuotteiden myyntiä. Sen avulla voit sijoittaa verkkosivustollesi samanlaisia osuvia Shopping-mainoksia, joita näet google.fi-sivustolla. Kuten muissakin AdSense-tuotteissa, ansaitsemasi tulot perustuvat sivustollasi olevien kyseisten mainosten tehokkuuteen.

AdSense for Shopping tarjoaa julkaisijoille alla luetellut edut.

• Sivuston kaiken liikenteen, mukaan lukien mobiililiikenteen, tulouttaminen: käyttäjät vertaavat tuotteita mobiililiikenteen kautta. AdSense for Shopping on suunniteltu kaikille laitteille, joten jälleenmyyjät ja kaupalliset julkaisijat voivat helposti tulouttaa tulosta tuottamattoman mobiililiikenteensä.
  • Tuotetarjonnan laajentaminen: koska Google Shoppingissa on tarjolla yli miljardi tuotetta, voit auttaa käyttäjiä löytämään heidän haluamansa tuotteet ja saada heidät palaamaan sivustoosi.
  • Käyttökokemuksen parantaminen: näytä monipuolisia tuotemainoksia, joiden sisältö on osuvaa sivustossasi käyvien käyttäjien kannalta.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä rajallisen jälleenmyyjäjulkaisijoista ja kaupallisista julkaisijoista koostuvan joukon kanssa, mutta tulevaisuudessa aiomme laajentaa tuotteen saatavuutta entistä suuremmalle joukolle julkaisijoita. Jos olet jälleenmyyjä ja olet kiinnostunut sivustosi tulouttamisesta AdSense for Shoppingin avulla, täytä tämä lomake.