AdSense for Shopping (AFSh)

AdSense for Shopping

AdSense for Shopping er vores sidste nye produkt, der giver forhandlere og personer, der udgiver indhold på e-handelswebsites, mulighed for øge salget. Det giver dig mulighed for at placere relevante Shopping-annoncer på dit website, f.eks. de annoncer, du viser på google.dk. Som med andre AdSense-produkter afhænger din indtjening af, hvor effektive annoncerne på websitet er.

AdSense for Shopping tilbyder udgiverne følgende fordele:

• Tjen penge på al trafik på websitet, herunder trafik fra mobilenheder: Brugerne sammenligner produkter på deres mobilenheder. Da AdSense for Shopping er designet til alle typer enheder, kan forhandlere og personer, der udgiver indhold på e-handelswebsites, nemt tjene penge på den del af deres mobiltrafik, der ikke konverterer.
  • Udvid dit produktudvalg: Der er allerede flere end én milliard forskellige produkter på Google Shopping og ved at udvide dit produktudvalg øger du chancerne for, at brugerne finder det, de ønsker, og at de vender tilbage til dit website igen og igen.
  • Gør brugeroplevelsen endnu bedre: Vis flotte produktannoncer med indhold, der er relevant for de brugere, der besøger dit website.

AdSense for Shopping er i øjeblikket kun tilgængeligt for udvalgte forhandlere og udgivere, men vi planlægger at give flere udgivere adgang i fremtiden. Hvis du er forhandler og er interesseret i at tjene penge på dit website via AdSense for Shopping, skal du udfylde denne interesseformular.