Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis per a cerques

AdSense per a cerques (AFS)

AdSense per a cerques (AFS) és un producte de Google que us permet millorar el vostre lloc web amb la Cerca de Google i anuncis de compres i obtenir ingressos addicionals. AFS forma part de la família de productes d'AdSense. Podeu utilitzar AFS a més d'AdSense per a continguts i monetitzar tant les pàgines de resultats de cerca com el contingut del vostre lloc web.

Motius per utilitzar AFS

• Anuncis rellevants i segmentats: els anuncis de cerca utilitzen la consulta de cerca per publicar anuncis rellevants i molt segmentats. El resultat: usuaris satisfets i ingressos més elevats.
  • Ingressos incrementals: AFS complementa els anuncis de display del vostre lloc web, fet que us ofereix l'oportunitat d'incrementar els ingressos.
  • Accés a la Xarxa de Cerca de Google: AFS us dona accés a la Xarxa de Cerca de Google, que us permet capturar els pressupostos dels anunciants a l'experiència de cerca en tots els vostres llocs web.

Funcions d'AFS

AFS ofereix les funcions següents per monetitzar les pàgines de resultats de cerca del vostre lloc web i augmentar el trànsit a les vostres pàgines de resultats de cerca.

Funcions de monetització

• Anuncis de cerca: us permeten monetitzar les pàgines de resultats de cerca del vostre lloc web. Obteniu més informació sobre els anuncis de cerca.
  • Anuncis de compres: us permeten mostrar anuncis de compres als resultats de cerca. Obteniu més informació sobre els anuncis de compres.

Funcions relacionades amb el trànsit

• Cerca relacionada per a pàgines de cerca: us permet mostrar termes de cerca relacionats quan un usuari fa una consulta de cerca al vostre lloc web. Obteniu més informació sobre la cerca relacionada per a pàgines de cerca.
  • Cerca relacionada per a contingut: us permet mostrar termes de cerca rellevants a les pàgines de contingut per generar més trànsit a les pàgines de resultats de cerca del vostre lloc web. Obteniu més informació sobre la cerca relacionada per a contingut.

Registrar-se a AFS

Si creieu que el vostre lloc web és un bon candidat per incloure una o diverses d'aquestes funcions, contacteu amb el gestor de comptes per registrar-vos. Revisarem el vostre lloc web i us avisarem quan pugueu començar a utilitzar AFS.