Vi lanserade nyligen Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdMob, YouTube och Blogger

Mitt befintliga AdSense-konto är inte det jag vill ha som önskat konto för AdMob

Om du har åtkomst till flera AdSense-konton från samma e-postadress bör du tänka på att AdMob-gränssnittet bara kan kopplas till ett av dem. Vi kallar det kontot ditt önskade AdSense-konto.

Om AdMob-gränssnittet leder till fel AdSense-konto måste du ändra ditt önskade AdSense-konto. Gör så här:

1. Logga in på det AdSense-konto du vill ha som önskat AdSense-konto för AdMob.
  2. Klicka på Konto.
  3. Klicka på Åtkomst och auktorisering och sedan på AdMob.
  4. Klicka på Gör det här till önskat konto.

Ditt nuvarande AdSense-konto är nu inställt som önskat AdSense-konto för AdMob.