AdMob, YouTube ja Blogger

AdMob-tiliin linkitetyn AdSense-tilin päivittäminen, jotta sivustolla voidaan näyttää mainoksia

Vain AdMob-julkaisijat

Kun rekisteröidyit AdMobiin, loimme sinulle myös AdSense-tilin maksujen lähettämistä varten. Jos sinulla on oma sivusto, jonka haluat tulouttaa, voit hakea AdSense-tilisi päivittämistä lisäämälle tilille AdSense sisällölle ‑ohjelman. Kun tili on päivitetty, voit alkaa ansaita rahaa näyttämällä sivustollasi Google-mainoksia.

Jos haluat näyttää mainoksia sivustollasi, tee näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa AdMob.
  3. Klikkaa Lisää AdSense sisällölle ‑sivulta Ota käyttöön.
  4. Täytä AdSense-hakemuslomake ja klikkaa Lähetä hakemukseni.
  5. Klikkaa Mainokset.
  6. Siirry Muut tuotteet ‑sivulle, yhdistä sivustosi AdSenseen näiden ohjeiden avulla ja klikkaa Valmis.
Kun tilisi on päivitetty, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit määrittää mainokset sivustollesi. Muista, että AdSensen ohjelmasäännöt kieltävät mainosten klikkaamisen edes testausmielessä.