Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Actualitzar el compte d'AdSense enllaçat a un compte d'AdMob per mostrar anuncis en un lloc web

Només per als editors d'AdMob

Quan us vau registrar a AdMob, també vam crear un compte d'AdSense per enviar-vos pagaments. Si teniu un lloc web que voleu monetitzar, podeu sol·licitar l'actualització del compte d'AdSense per afegir-hi "AdSense per a continguts". Després d'actualitzar el compte, podeu guanyar diners mostrant anuncis de Google al vostre lloc web.

Per mostrar anuncis al vostre lloc web:

1. Aneu a https://adsense.google.com/start/.
  2. Feu clic a Comença.
  3. Inicieu la sessió amb el Compte de Google associat al compte d'AdMob.
  4. Completeu el formulari de sol·licitud d'AdSense.
  5. Feu clic a Comença a utilitzar AdSense.
  6. A la pàgina d'inici d'AdSense, completeu els passos per connectar el vostre lloc web a AdSense i, tot seguit, feu clic a Fet.
Nota: quan el compte s'hagi actualitzat correctament, rebreu un correu electrònic de confirmació i ja podreu configurar anuncis al lloc web. No feu clic als vostres anuncis, ni tan sols per provar-los, ja que les polítiques del programa d'AdSense no ho permeten.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.