Mainokset tai tili poistettu käytöstä

AdSense-tili on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan takia

On ymmärrettävää, että haluat lisätietoja niistä tiliisi kohdistuvista toimenpiteistä, jotka olemme suorittaneet mainostajien suojaamiseksi. Seuraavassa on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä:

Jos sinulla on lisäkysymyksiä kelpaamattomista klikkauksista, lue ohjekeskuksen artikkeli kelpaamattomista klikkauksista ja näyttökerroista.

Miksi tilini poistettiin käytöstä? Voitteko antaa lisätietoja havaituista kelpaamattomista klikkauksista?

Emme voi antaa julkaisijoille tietoa tilin toiminnasta, sillä haluamme pitää havaitsemisjärjestelmämme salaisina. Tämä koskee kaikkia verkkosivuja, käyttäjiä ja kolmannen osapuolen palveluita.

Google suhtautuu kelpaamattomiin klikkauksiin erittäin vakavasti ja analysoi kaikki klikkaukset ja näyttökerrat selvittääkseen, vastaavatko ne käyttötapaa, joka saattaisi keinotekoisesti kasvattaa mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja. Jos toteamme, että AdSense-tili saattaa olla riski AdWords-mainostajille, saatamme poistaa kyseisen tilin käytöstä mainostajien suojaamiseksi.

Lisätietoja tavallisimmista syistä tilien sulkemiseen on kohdassa Tilin sulkemisen yleisimmät syyt.

Huomaa myös, että kuten käyttöehdoissa todetaan, Google arvioi oman harkintansa mukaisesti, millaiset klikkaukset ovat kelpaamattomia.

Alkuun

Voidaanko kelpaamattomien klikkausten vuoksi käytöstä poistettu tilini palauttaa jälleen toimintaan?

Autamme sinua mielellämme ratkaisemaan kaikki mahdolliset epäkohdat. Jos tämä päätös on mielestäsi virheellinen ja voit osoittaa uskovasi vilpittömästi, ettei virheellinen toiminta johdu sinun tai alaistesi toiminnasta tai huolimattomuudesta, voit tehdä valituksen tilisi poistamisesta käytöstä.

Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä ainoastaanverkon valituslomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan valitukseesi mahdollisimman nopeasti ja suorittamaan tarvittavat toimenpiteet. Emme kuitenkaan voi taata, että tilisi palautetaan käyttöön.

Kun olemme tehneet valitusta koskevan päätöksen, muita samaa asiaa koskevia valituksia ei ehkä käsitellä emmekä välttämättä ota sinuun enää yhteyttä.

Alkuun

Tilini poistettiin käytöstä ja valitukseni evättiin. Voinko mitenkään liittyä ohjelmaan uudelleen? Voinko avata uuden tilin?

On ymmärrettävää, että olet huolestunut tiliisi kohdistuneista toimenpiteistä. Nämä toimenpiteet perustuvat asiantuntijatiimimme tekemään tarkkaan tutkimukseen, jossa otetaan huomioon mainostajat, julkaisijat ja käyttäjät. Vaikka saatat pettyä päätökseemme, emme voi ottaa tiliäsi uudelleen mukaan ohjelmaan.

Julkaisijat, joiden tili on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi, eivät voi enää missään muodossa osallistua AdSense-ohjelmaan. Tästä syystä kyseiset julkaisijat eivät voi avata uusia tilejä.

Google myös pidättää itsellään oikeuden poistaa tilin käytöstä mistä tahansa syystä, kuten mistä tahansa lähteestä peräisin olevien kelpaamattomien klikkausten vuoksi.

Alkuun

Tilini poistettiin käytöstä, koska sillä oli yhteys toiseen käytöstä poistettuun tiliin. Voinko saada lisätietoja kyseisestä yhteydestä?

Julkaisijoiden tilien väleillä havaitsemiamme yhteyksiä koskee sama sääntö kuin kelpaamattomia klikkauksia: emme voi antaa julkaisijoille lisätietoja havainnoistamme. Otathan huomioon, että kyseinen varotoimi koskee kaikkia julkaisijoita, ja sillä pyritään suojelemaan Googlen havaitsemisjärjestelmää.

Google pidättää itsellään oikeuden poistaa tilin käytöstä mistä tahansa syystä. Jos toteamme, että AdSense-tili saattaa olla riski AdWords-mainostajille, saatamme poistaa kyseisen tilin käytöstä mainostajien suojaamiseksi.

Alkuun

Maksetaanko ansaitsemani AdSense-tulot edelleen?

AdSensen käyttöehtojen mukaisesti julkaisijoille, joiden tili on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi, ei enää suoriteta maksuja. Tilisi tulot palautetaan asianosaisille mainostajille.

Muista myös, että peruutamme kaikki maksamattomat sekit tileillä, jotka on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi. Jos saat vielä sekkejä, älä talleta niitä, sillä pankkisi voi periä maksun peruutetun sekin tallettamisesta.

Alkuun

Sain juuri PIN-koodini. Mitä sillä pitäisi tehdä?

Voit jättää kyseisen PIN-lähetyksen huomiotta, sillä julkaisijoille, joiden tili on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi, ei enää suoriteta maksuja. Tilisi tulot palautetaan asianosaisille mainostajille.

Alkuun

Haluan antaa toisen AdSense-julkaisijan sijoittaa mainoksia sivustooni. Aiheuttaako tämä ongelmia toisen julkaisijan tilille? Onko myös sivustoni poistettu käytöstä?

Kuten tiedät, AdSense-julkaisijat saavat laittaa mainoksiaan mihin tahansa ohjelmasääntöjämme ja käyttöehtojemme mukaiseen sivustoon. Huomaa, että julkaisijan tilin tila ei välttämättä ole suorassa yhteydessä tietyn sivuston sääntöjenmukaisuuteen.

Jos kuitenkin toteamme toisen julkaisijan tilin olevan riski AdWords-mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajien suojaamiseksi.

Alkuun

Jos joku minuun liittyvä henkilö luo AdSense-tilin, poistetaanko myös hänen tilinsä käytöstä?

Jos toteamme, että sinuun liittyvän julkaisijan tili saattaa olla riski AdWords-mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajien suojaamiseksi.

Alkuun

Saanko edelleen verolomakkeet saamistani maksuista?

Jos olet aikaisemmin saanut meiltä maksusuorituksia, saat edelleen tarvittaessa meiltä verolomakkeen. Lisätietoja siitä, saatko lomakkeen 1099 vai 1042-S, on ohjekeskuksen verolomakkeita käsittelevässä artikkelissa.

Alkuun

Tilini palautettiin käyttöön. Miksi mainokset eivät näy sivustoillani, sovelluksissani tai videoissani?

AdSense-tilisi käyttöönoton jälkeen voi kestää 48 tuntia ennen kuin kaikki palvelimemme saavat tiedon muutoksesta ja mainosten näyttäminen aloitetaan uudelleen. Arvostamme kärsivällisyyttäsi ja pahoittelemme haittoja.

Jos olet YouTube-julkaisija, sinun on ehkä liitettävä YouTube-tilisi uudelleen AdSense-tiliisi.

Alkuun