Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Politikker

AdSense-kontoen er blevet deaktiveret på grund af ugyldig trafik

Vi forstår, at du måske har spørgsmål til din konto og nogle af de handlinger, vi har foretaget for at beskytte vores annoncører. Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om konti, der er deaktiveret på grund af ugyldig trafik.

Hvorfor er min konto blevet deaktiveret?

Da vi er nødt til at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystemer, kan vi ikke give oplysninger til vores udgivere om deres kontoaktivitet, heller ikke om de sider, brugere eller tredjepartstjenester, der kan have været involveret.

Google tager ugyldig trafik meget alvorligt, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at se, om de passer med et brugsmønster, der kan øge annoncørens udgifter eller en udgivers indtjening på kunstig vis. Hvis vi opdager, at en AdSense-konto kan medføre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Få mere at vide om de almindelige årsager til, at AdSense-konti deaktiveres på grund af ugyldig trafik.

Som det fremgår af vores vilkår og betingelse, forbeholder Google sig ret til efter eget skøn at vurdere de enkelte tilfælde af ugyldig trafik.

Kan min konto blive genaktiveret, hvis den er blevet deaktiveret på grund af ugyldig trafik?

Vi er altid klar til at samarbejde med dig om at løse eventuelle problemer, du støder på. Hvis du mener, at denne beslutning er truffet fejlagtigt, og hvis du i god tro kan fastholde, at den ugyldige trafik ikke skyldtes handlinger eller uagtsomhed fra dig eller dem, som du er ansvarlig for, kan du appellere gennem vores appelskema for ugyldige aktiviteter.

Når vi har modtaget din appel, gør vi vores bedste for at informere dig hurtigt, og vi træffer derefter de nødvendige foranstaltninger. Bemærk, at der ikke er nogen garanti for, at din konto bliver genaktiveret.

Når vi har truffet en afgørelse vedrørende din appel, vil yderligere appeller ikke blive taget i betragtning.

Findes der nogen tips til, hvordan jeg skriver en vellykket appel om ugyldig trafik?

Her er nogle tips, som kan være nyttige, når du skriver din appel:

• Gennemgå de almindelige grunde til, at AdSense-konti bliver deaktiveret på grund af ugyldig trafik. Gør en af disse årsager sig gældende for dig eller dit indhold? Har dine venner klikket for mange gange på dine annoncer? Har du købt trafik, der har ført til en masse ugyldig trafik? Kan du ændre indhold og/eller adfærd for at forebygge, at den ugyldige trafik forekommer igen?
  • Gennemgå annonceimplementeringerne på dit computerwebsite, dit mobilwebsite og/eller din mobilapp. Tænk over, hvordan den typiske brugersti ville være, og tjek, om annonceimplementeringerne måske får brugerne til at klikke på dine annoncer ved en fejl.
  • I appelformularen skal du angive den mailadresse, der er knyttet til din deaktiverede Google AdSense-konto. Det hjælper os med at finde din konto og undgå forsinkelser i behandlingen af din appel.
  • Fortæl os, hvad du vil ændre i fremtiden. Hvilke systemer eller former for adfærd har du implementeret for at sikre, at det ikke sker igen? Fortæl os for eksempel, hvordan du har justeret dine annonceimplementeringer, om du har evalueret dine trafikkilder osv.

Min konto er blevet deaktiveret, og min appel er blevet afvist. Kan jeg deltage i programmet igen eller oprette en ny konto?

Vi forstår dine bekymringer i forbindelse med de beslutninger, vi har truffet vedrørende din konto. Vores handlinger er resultatet af vores specialisters omhyggelige undersøgelser, hvor der er taget højde for vores annoncørers, udgiveres og brugeres interesser. Selvom du muligvis er skuffet over vores beslutning, kan vi ikke genaktivere din konto.

Udgivere, der deaktiveres på grund af ugyldig trafik, kan ikke længere deltage i AdSense. Derfor kan disse udgivere ikke oprette nye konti.

Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag, herunder ugyldig trafik fra enhver kilde.

Min konto er blevet deaktiveret, fordi den var relateret til en anden deaktiveret konto. Kan I fortælle mig mere om sammenhængen?

Ligesom med ugyldig trafik kan vi ikke give udbyderne yderligere oplysninger om de relationer, vi har fundet mellem udgiveres konti. Bemærk, at vi tager disse forholdsregler over for alle vores udgivere for at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem.

Hvis vi opdager, at en AdSense-konto kan medføre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Får jeg stadig udbetalt min indtjening fra AdSense?

Udgivere, der deaktiveres på grund af ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne, kan være kvalificeret til en sidste betaling af den del af omsætningen, der ikke er blevet konstateret ugyldig. Når kontoen er blevet deaktiveret, tilbageholdes betalingen i 30 dage for at beregne denne sidste betaling (hvis det er relevant). Efter de 30 dage kan du logge ind på AdSense for at se den eventuelt resterende saldo, som er kvalificeret til udbetaling, og sørge for betalingen. Fradrag fra den endelige saldo vedrørende ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne refunderes til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Jeg har lige modtaget min pinkode. Hvad skal jeg gøre med den?

Du kan se bort fra denne pinkode, da de udgivere, der deaktiveres for ugyldig aktivitet, ikke modtager yderligere betalinger.

Jeg vil gerne give en anden AdSense-udgiver mulighed for at placere sine annoncer på mit website. Vil det skabe problemer for denne udgivers konto? Bliver mit website også deaktiveret?

AdSense-udgivere har lov til at placere deres annoncer på ethvert website, der overholder AdSense-programpolitikkerne og vores vilkår og betingelser. En udgivers kontostatus kan være separat fra et bestemt websites overholdelse af vores politikker. Men hvis vi konstaterer, at en anden udgivers konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere den for at beskytte vores annoncørers interesser.

Hvis en person, som er relateret til mig, opretter en AdSense-konto, vil hans eller hendes konto så også blive deaktiveret?

Hvis vi konstaterer, at en relateret udgivers konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere den for at beskytte annoncørinteresser.

Vil jeg stadig modtage skatteformularer for de udbetalinger, jeg har modtaget?

Hvis du tidligere har modtaget en udbetaling fra os, eller hvis du har en udestående saldo på din konto, modtager du stadig en skatteformular fra os, hvis det er nødvendigt. Få mere at vide om at betale skat på din AdSense-indtjening.

Min konto blev genaktiveret. Hvorfor vises der ikke annoncer på mine websites, i mine apps eller i mine videoer?

Når din AdSense-konto er blevet genaktiveret, kan der gå op til 48 timer, før alle vores servere er blevet informeret om ændringen, og annoncevisningen genoptages. Vi sætter pris på din tålmodighed og beklager ulejligheden.

Hvis du er YouTube-udgiver, skal du muligvis knytte din YouTube-konto til din AdSense-konto igen. Se vejledningen her: Opret en AdSense-konto til betalinger.