Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Polítiques del programa d'AdSense

Tots els editors han de complir les polítiques per a editors de Google i les polítiques següents, de manera que les heu de llegir amb atenció. Si incompliu aquestes polítiques sense el permís de Google, ens reservem el dret de desactivar en qualsevol moment el vostre compte d'AdSense o la difusió d'anuncis al vostre lloc web. Si es desactiva el vostre compte, no complireu els requisits per continuar participant en el programa d'AdSense.

Com que és possible que canviem les polítiques en qualsevol moment, us recomanem que consulteu aquesta pàgina sovint per comprovar si hi ha novetats. D'acord amb els termes i condicions disponibles en línia, és responsabilitat vostra estar al dia de les polítiques publicades en aquesta pàgina i complir-les. Només s'admeten excepcions de compliment de les polítiques amb l'autorització de Google.

Els editors poden col·locar codi d'AdSense en pàgines amb contingut que es trobi en l'àmbit de les restriccions per a editors de Google, tot i que aquest contingut probablement rebrà menys publicitat que altre contingut no restringit.

Desplega-ho tot Replega-ho tot

Impressions i clics no vàlids

Els editors no poden fer clic als seus propis anuncis ni utilitzar cap mètode per incrementar artificialment el nombre d'impressions o de clics (inclosos els mètodes manuals).

Més informació

Els clics als anuncis de Google han de ser fruit d'un interès real dels usuaris. Es prohibeix terminantment qualsevol mètode que generi de manera artificial clics en anuncis de Google o impressions d'aquests anuncis. Aquests mètodes prohibits són, entre d'altres, la repetició manual de clics o d'impressions, les eines automatitzades de generació de clics i d'impressions i l'ús de robots o programari enganyós. No oblideu que teniu prohibit fer clic als vostres propis anuncis per qualsevol motiu.

Fomentar els clics o les visualitzacions (inventari sense recompensa)

Excepte en el cas de l'inventari amb recompensa, els editors no poden demanar a ningú que faci clic als seus anuncis o que els visualitzi, ni utilitzar mètodes d'implementació fraudulents per obtenir clics o visualitzacions. Això inclou, entre altres coses, oferir compensacions als usuaris per veure anuncis o fer cerques, prometre recaptar diners per a tercers a canvi de practicar aquest comportament o col·locar imatges al costat d'anuncis individuals.

Més informació

A fi de garantir una experiència satisfactòria a usuaris i anunciants, els editors que participen en el programa d'AdSense no poden fer el següent:

• Compensar els usuaris per visualitzar anuncis o fer cerques, o prometre compensacions a tercers a canvi de practicar aquest comportament.
  • Animar els usuaris a fer clic als anuncis de Google amb frases del tipus "feu clic als anuncis", "doneu-nos suport", "visiteu aquests enllaços" o expressions similars.
  • Atraure l'atenció dels usuaris cap als anuncis mitjançant fletxes o altres trucs publicitaris gràfics.
  • Col·locar imatges enganyoses al costat d'anuncis individuals.
  • Emplaçar anuncis en un script de quadre flotant.
  • Donar un format tal als anuncis que no permeti distingir-los d'altres continguts de la pàgina.
  • Donar un format al contingut del lloc web que dificulti distingir-lo dels anuncis.
  • Col·locar etiquetes enganyoses a sobre dels blocs d'anuncis de Google. Per exemple, podeu etiquetar els anuncis amb text com ara "Enllaços patrocinats" o "Anuncis", però no com "Llocs web preferits" ni "Les millors ofertes del dia".

Fonts del trànsit

Els anuncis de Google no es poden emplaçar en pàgines que rebin trànsit de determinades fonts. Per exemple, els editors no poden participar en programes de pagament per clic, enviar missatges de correu electrònic no desitjats ni mostrar anuncis com a resultat de l'acció de cap aplicació de programari. A més, els editors que utilitzin publicitat en línia han d'assegurar-se que les seves pàgines compleixin les directrius de qualitat de la pàgina de destinació de Google.

Més informació

A fi de garantir una experiència positiva als usuaris d'Internet i als anunciants de Google, als llocs web que mostrin anuncis de Google no es pot fer el següent:

• Utilitzar serveis externs que generin clics o impressions, com ara programes de pagament per clic, de pagament per navegar, de navegació automàtica o d'intercanvi de clics.
  • Promocionar-se mitjançant missatges de correu electrònic massius i no sol·licitats o amb anuncis no desitjats en llocs web de tercers.
  • Mostrar anuncis de Google, quadres de cerca o resultats de cerca per l'acció d'aplicacions de programari com ara les barres d'eines.
  • Carregar les pàgines amb programari que pugui activar finestres emergents, redirigir els usuaris a llocs web no desitjats, modificar la configuració dels navegadors o interferir de qualsevol altra manera en la navegació pel lloc web. És responsabilitat vostra garantir que cap xarxa publicitària ni afiliat utilitzin aquests mètodes per dirigir el trànsit a pàgines que continguin el vostre codi d'AdSense.
  • Rebre trànsit procedent de publicitat en línia, tret que el lloc web compleixi els principis de les directrius de qualitat de la pàgina de destinació de Google. Per exemple, els usuaris han de poder trobar ràpidament allò que els promet l'anunci.

Comportament dels anuncis

Els editors poden modificar el codi d'anunci d'AdSense sempre que aquestes modificacions no comportin un increment artificial del rendiment dels anuncis o un perjudici als anunciants. Per obtenir més informació, llegiu l'article Modificacions del codi d'anunci d'AdSense.

Emplaçament d'anuncis

Es recomana als editors que experimentin amb diferents emplaçaments i formats d'anunci. Ara bé, el codi d'AdSense no es pot col·locar en llocs inadequats, com ara finestres emergents, missatges de correu electrònic o programari. A més, els editors han de complir les polítiques dels productes que utilitzin. Per obtenir més informació, llegiu l'article Polítiques d'emplaçament d'anuncis.

Veure totes les polítiques d'emplaçament d'anuncis.

Els anuncis de Google, els quadres de cerca i els resultats de cerca no es poden:

• Integrar en una aplicació de programari (no s'aplica a AdMob) de cap tipus, incloses les barres d'eines.
  • Mostrar en finestres emergents o latents, com ara quan una pàgina que conté anuncis de Google, quadres de cerca o resultats de cerca es carrega en una finestra d'aquest tipus.
  • Emplaçar en missatges de correu electrònic ni en pàgines en què els missatges de correu electrònic siguin l'element principal.
  • Emplaçar en pàgines en què els continguts generats de manera dinàmica, com ara xats en directe, missatgeria instantània o comentaris actualitzats automàticament, siguin l'element principal de la pàgina.
  • Emplaçar en cap pàgina sense contingut (no s'aplica a AdSense per a cerques ni a AdSense per a cerques des de mòbils).
  • Emplaçar en pàgines publicades específicament amb la finalitat de mostrar anuncis.
  • Emplaçar en pàgines amb contingut o amb un URL que pugui induir els usuaris a pensar erròniament, a causa del mal ús de logotips, marques comercials o altres característiques de marca, que estan associats a Google.
  • Emplaçar a sobre, a dins o al costat d'altres productes o serveis de Google de manera tal que n'infringeixin les polítiques.
  • Emplaçar en pàgines que emmarquin contingut. L'emmarcament de contingut es produeix quan un lloc web o una aplicació mostren el lloc web d'algú altre dins un marc o una finestra sense permís dels propietaris del contingut en qüestió.

Comportament dels llocs web

Els llocs web que mostrin anuncis de Google han de facilitar la navegació a l'usuari. No poden modificar les preferències de l'usuari, redirigir-lo a llocs web no desitjats, iniciar baixades ni incloure programari maliciós o bé finestres emergents o latents que interfereixin en la navegació.

Navegació enganyosa per llocs web

Els editors no poden utilitzar mètodes d'implementació enganyosos que emplacin anuncis de manera que es puguin confondre amb un menú o amb enllaços de navegació o de baixada per tal d'obtenir clics o visualitzacions. Tingueu present que tots els editors tenen la responsabilitat de garantir que la implementació dels seus anuncis compleixi les polítiques d'emplaçament d'anuncis.

Això inclou, entre d'altres:

• Afirmacions falses de contingut que es pot baixar o reproduir en continu.
  • Enllaços a contingut que no existeix.
  • Redireccions dels usuaris a pàgines web irrellevants o enganyoses.
  • Altres tipus de navegació dissenyats per enganyar els usuaris de manera intencionada.
  • Pàgines en què s'implementen anuncis en emplaçaments que estan dissenyats de manera intuïtiva per a la navegació.

Requisits tècnics dels marcs de visualització de contingut web per a aplicacions

Els desenvolupadors que vulguin monetitzar les seves aplicacions publicant anuncis de display d'AdSense i d'Ad Manager a través d'un marc de visualització de contingut web han d'utilitzar una de les opcions d'integració següents:

1. API WebView per a Google Ads
    Es recomana que els desenvolupadors d'aplicacions integrin l'API WebView per a Google Ads a fi de registrar instàncies de WebView (Android: WebView, iOS: WKWebView) amb l'SDK d'anuncis de Google per a mòbil.

developer documentationObteniu més informació a la documentació per a desenvolupadors d'Android i d'iOS.

Els anuncis en aplicacions d'AdMob i Ad Manager es poden mostrar en una aplicació al costat d'un component WebView, sempre que s'estigui fent servir l'SDK d'anuncis de Google per a mòbil i que l'editor compleixi la resta de polítiques i directrius del programa rellevants.

Us recordem que el contingut de WebView està subjecte al mateix requisit de la política de continguts que en un navegador.
  2. Altres marcs de visualització compatibles:

Esdeveniments sensibles

Un "esdeveniment sensible" és un desenvolupament o un esdeveniment imprevist que crea un risc significatiu per a la capacitat de Google de proporcionar dades validades i informació rellevant i d'alta qualitat, així com de reduir el contingut abusiu o insensible en funcions destacades i monetitzades. Durant un esdeveniment sensible, és possible que emprenguem diverses accions per adreçar aquests riscos.

Polítiques específiques de producte

Última actualització: 9 de febrer de 2024

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google