Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Advertentietargeting

Over plaatsingstargeting

Plaatsingstargeting is een van de manieren waarop advertenties worden getarget op sites van AdSense-uitgevers. Met plaatsingstargeting kunnen Google Ads-adverteerders specifieke sites selecteren waarop ze hun advertenties willen weergeven.

Adverteerders kunnen deze siteplaatsingen vinden in Google Ads. Meer informatie over zelfgekozen plaatsingen

Als uw site deel uitmaakt van het AdSense-netwerk, wordt deze automatisch getoond als beschikbare plaatsing aan adverteerders die naar sites zoeken.