Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Mijn website of beleid updaten voor gepersonaliseerde advertenties

U hoeft de advertentiecode op uw website of de indeling van uw account niet te wijzigen als u gepersonaliseerde advertenties toestaat. Het kan echter nodig zijn uw privacybeleid bij te werken om het gebruik van gepersonaliseerde advertenties (voorheen bekend als op interesses gebaseerd adverteren) duidelijk te maken. Neem de volgende informatie door om te controleren of het privacybeleid van uw site is bijgewerkt.

Omdat uitgeverssites en wettelijke voorschriften per land verschillen, kunnen we u geen specifieke tekst aanraden voor het privacybeleid of voor de kennisgeving met betrekking tot het gebruik van cookies.