Welkom bij het AdSense Helpcentrum. Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 17 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Wat is een Google-account?

Een Google-account is een algemene aanmeldingsaccount waarvoor u maar één e-mailadres en wachtwoord nodig heeft.

Een Google-account is vergelijkbaar met uw AdSense-aanmeldingsgegevens. Met uw Google-account kunt u echter gemakkelijk schakelen tussen al uw Google-diensten waarvoor u dezelfde aanmeldingsgegevens gebruikt (zoals Google Discussiegroepen, Gmail en Google Product Search). Zodra u zich heeft aangemeld, blijft u aangemeld. U hoeft zich dus niet steeds weer af en aan te melden.

Ga naar het Helpcentrum van Google Accounts voor meer informatie.