Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Google-account

Een Google-account is een algemeen inlogaccount waarvoor u maar één e-mailadres en wachtwoord nodig heeft.

Inloggen met een Google-account is vergelijkbaar met inloggen met een AdSense-account, maar met uw Google-account kunt u snel naar een van uw Google-services gaan waarvoor u dezelfde inloggegevens gebruikt (zoals Google Groepen, Gmail en Froogle). Op die manier blijft u ingelogd. U hoeft bij gebruik van verschillende services niet steeds opnieuw in en uit te loggen.

Als u niet via uw Google-account kunt inloggen op uw AdSense-account, gaat u naar onze probleemoplosser voor inloggen voor meer hulp.

Als u een Google Workspace-account gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw Google Workspace-beheerder AdSense aanzet voordat u zich via uw account aanmeldt voor AdSense.