Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Directrius d'implementació d'anuncis

Anuncis d'AdSense per a continguts en pàgines de videojocs

Com a pauta general, un usuari que no parli l'idioma en què es mostra la vostra pàgina ha de ser capaç d'accedir des de la pàgina de videojocs al videojoc en qüestió sense fer clics accidentals en anuncis. L'objectiu d'aquesta política en particular és corregir dos mètodes d'implementacions d'AFC en pàgines de videojocs que confonen l'usuari i tendeixen a atraure els usuaris perquè facin clics accidentals. Vegeu les polítiques del programa d'AFG per obtenir més informació. Heu de tenir en compte que aquesta política també s'aplica a la implementació d'anuncis mitjançant Ad Exchange.

En cas de no respectar les polítiques que s'indiquen a continuació, s'incorrerà en una activitat de clic no vàlid, que acabarà minvant els ingressos dels editors. L'activitat de clic no vàlid disminueix el percentatge de conversions dels anunciants. Al seu torn, això provoca que es redueixi la quantitat d'anunciants que fan una oferta per mostrar els seus anuncis a la vostra pàgina. És el que s'anomena sistema intel·ligent d'establiment de preus. L'activitat no vàlida també es traduirà en deduccions dels ingressos estimats a final de mes.

Pàgines d'anuncis intersticials

Els botons de videojocs no poden dirigir a pàgines intersticials en què hi hagi una gran quantitat d'unitats d'AdSense per a continguts si no contenen enllaços al videojoc que resultin clars. Dit d'una altra manera, els enllaços que se suposa que han de dirigir l'usuari al videojoc no el poden enganyar perquè faci clic en anuncis d'AdSense. Obteniu més informació sobre com podeu emplaçar anuncis d'AdSense en pàgines intersticials.

Botons de videojoc poc visibles

Els botons de videojoc s'han d'emplaçar en una ubicació clara i s'hi ha de poder fer clic. Presentar una imatge i un text del videojoc ajuda que l'usuari no es confongui i faci clics accidentals. Els blocs d'anuncis s'han d'emplaçar a una distància raonable dels enllaços del videojoc. Consulteu la nostra política completa pel que fa a la implementació enganyosa d'AdSense.

Allunyar del joc els blocs d'anuncis d'AdSense per a continguts

És molt recomanable que emplaceu els blocs d'anuncis d'AdSense per a continguts, com a mínim, a 150 píxels del videojoc o que els suprimiu completament d'aquest tipus de pàgines. Hi ha molts videojocs en què és necessari moure molt el ratolí i fer molts clics, i els usuaris podrien moure el cursor accidentalment fora de l'àrea de joc i fer clic en un anunci adjacent. Si allunyeu els blocs d'anuncis podreu minimitzar els clics accidentals i l'activitat no vàlida. Per obtenir més informació, consulteu aquesta entrada del blog Inside AdSense (només en anglès): Keeping the right distance (Mantenir la distància adequada).

Il·lustració de l'emplaçament d'un anunci a 150 píxels de distància d'un joc a Google AdSense.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.