Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Muligheder og eksperimenter

Få idéer til forbedring af din kontos effektivitet

Formålet med siden "Muligheder" er at gøre det lettere for dig at øge din kontos effektivitet. Du kan betragte denne side som en personlig assistent, der tilpasser muligheder til din konto. Den kan hjælpe dig med at maksimere din omsætning og effektivitet.

Vi anbefaler, at du jævnligt tjekker siden "Muligheder". Uanset om du optimerer din konto hver dag eller en gang om måneden, arbejder den konstant i baggrunden for at finde muligheder for forbedringer.

Udvid alle  Skjul alle

De forskellige typer muligheder

Der er flere forskellige typer muligheder:

Muligheder med relation til annonceindstillinger
Du vil måske se muligheder for at øge din indtjening ved at ændre dine annonceindstillinger.
Muligheder relateret til annonceplacering
Du vil muligvis se muligheder for at øge din indtjening ved at flytte dine annonceenheder til andre placeringer på siden, hvor de vil være mere effektive. Det kunne f.eks. være at flytte dem til under overskriften.
Muligheder relateret til annoncekategorier
Du vil muligvis se muligheder for at øge din indtjening ved at tilvælge visning af annoncer fra generelle eller følsomme annoncekategorier, som du i øjeblikket blokerer.
Muligheder relateret til dit website
Du vil muligvis se muligheder for at øge omsætningen og de besøgendes tilfredshed ved at foretage ændringer på dit website, f.eks. optimering til flere skærmstørrelser.

Påvirkningen blev bekræftet af eksperimentet

Hvis du har aktiveret automatiske eksperimenter, kan du måske se muligheder, der er markeret med etiketten "Effekten er bekræftet ved eksperiment". Disse muligheder er underbygget med resultaterne af eksperimenter, som Google har udført på dine vegne. Du kan derfor med sindsro anvende disse anbefalede ændringer.

Generelle oplysninger om muligheder

Du kan udføre følgende handlinger mht. muligheder:

Få vist flere oplysninger om en mulighed
Klik på en mulighed for at få flere oplysninger om den. Hver mulighed har en side med detaljer, hvor du kan se en forklaring vedrørende de anbefalede ændringer, den side eller annonceenhed, som muligheden gælder for (hvis det er relevant), og de handlinger, du kan udføre.

Hvis du har flere muligheder af samme type, kombineres de på en enkelt side med detaljer, så det bliver lettere for dig at arbejde med dem på samme tid.

Sådan anvender du en mulighed

Mange muligheder kan implementeres med det samme. Hvis du er klar til at gå videre med de anbefalede ændringer, kan du klikke på Anvend nu (eller Anvend alle, hvis du vil anvende flere muligheder). Ændringerne træder i kraft med det samme.

Bemærk! Når du har anvendt de anbefalede ændringer, er det ikke muligt at vende tilbage til de forrige annonceindstillinger automatisk. Du kan dog til enhver tid ændre dine annonceindstillinger manuelt.
Markér en mulighed som udført
For nogle muligheders vedkommende er du nødt til at foretage en bestemt handling, f.eks. at oprette en ny annonceenhed eller flytte en allerede oprettet annonceenhed på din side. Når du har foretaget en anbefalet handling, kan du oplyse os om det ved at klikke på Det har jeg gjort.
Kør et eksperiment ud fra en mulighed
For nogle muligheders vedkommende kan du køre et eksperiment i stedet for at anvende de anbefalede ændringer med det samme. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal anvende en mulighed, kan du altid vælge først at køre et A/B-eksperiment på dit website for at teste de aktuelle indstillingers effektivitet i forhold til de anbefalede indstillinger.
Afvis en mulighed
Hvis du ikke er interesseret i en mulighed, kan du klikke på X for at afvise den. Herefter fjernes muligheden fra siden "Muligheder".

Mulige årsager til, at du ikke får vist muligheder

Vi viser kun muligheder, hvis vi vurderer, at de er anvendelige på dit website, og at de vil have en positiv indvirkning på din omsætning eller trafik. Det er ikke sikkert, at der vises muligheder på siden "Muligheder" her og nu, men vi anbefaler ikke desto mindre, at du tjekker den jævnligt.