Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Sådan modtager du betaling

Er du i tvivl om, hvornår du modtager din AdSense-betaling? Vil du gerne vide, om du modtager betaling i denne måned eller i næste måned? Denne vejledning gennemgår vores betalingsproces.

Hvornår bliver jeg betalt i AdSense?

Hvornår du modtager din første betaling

Følg nedenstående vejledning for at gøre din konto klar til din første AdSense-betaling.

1. Angiv dine skatteoplysninger (ikke påkrævet i alle geografiske områder)

Afhængigt af din geografiske placering kan vi være pålagt at indhente skattemæssige oplysninger. Få flere oplysninger i Sådan sender du dine skatteoplysninger til Google.

Bemærk! Alle kreatører, der tjener penge på YouTube, uanset deres placering i verden, skal angive skatteoplysninger.

2. Bekræft dine personlige oplysninger

Da de pinkoder, som er beskrevet nedenfor, sendes til din kontos postadresse, er det vigtigt at kontrollere, at både betalingsadressen og navnet på betalingsmodtageren er korrekte. Hvis du har brug for at rette nogle oplysninger, kan du følge disse vejledninger for at ændre betalingsmodtagerens navn eller betalingsadressen.

Bekræft din identitet (ikke påkrævet i alle geografiske områder)

Afhængigt af din placering kan vi være nødt til at bekræfte din identitet ved hjælp af oplysninger som f.eks. dit navn, din adresse eller din fødselsdato. Hvis du skal gøre dette, bliver du normalt ikke bedt om at bekræfte din adresse, før du har bekræftet din identitet.

Bekræft din adresse

Når din indtjening når bekræftelsesgrænsen for adressen, sender vi et brev med en pinkode til betalingsmodtageradressen på din AdSense-konto. Du skal indtaste denne pinkode på din AdSense-konto, før vi kan udstede betalinger til dig. Din pinkode sendes med almindelig post, og det kan tage op til to til tre uger, før du modtager den. Få flere oplysninger om pinkoder i oversigten over adressebekræftelse med pinkode.

3. Vælg din ønskede betalingsform

Når din indtjening når grænsen vedrørende valg af betalingsmetode, kan du vælge din betalingsform. Afhængigt af din betalingsadresse kan følgende betalingsmuligheder være tilgængelige for dig, heriblandt elektronisk pengeoverførsel (EFT, Electronic Funds Transfer), elektronisk pengeoverførsel via SEPA (Single Euro Payments Area), bankoverførsel osv. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din betalingsform.

4. Tjen nok til at nå udbetalingsgrænsen

Hvis din nuværende saldo når udbetalingsgrænsen i slutningen af måneden, starter en betalingsbehandlingsperiode på 21 dage. Når behandlingsperioden slutter, udsteder vi en betaling til dig. Få flere oplysninger om vores betalingsforløb.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at minimumsudbetalingsgrænsen for din konto er 1.000 DKK. Hvis din nuværende saldo når 1.000 DKK i løbet af januar, og du har udført ovenstående trin, sender vi dig en betaling i slutningen af februar.

Hvis din nuværende saldo endnu ikke har nået minimumsudbetalingsgrænsen, overføres din endelige indtjening til næste måned, og saldoen tilskrives med ny indtjening, indtil minimumsudbetalingen er nået.

Hvis du har flere spørgsmål om AdSense-betalinger, kan du få flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om betalinger.