Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Passos per rebre un pagament

Presentem una nova versió beta que inclou les dades de pagament a la pestanya Guanys de l'aplicació mòbil YouTube Studio. Aquesta versió beta ofereix als creadors aptes una manera més fàcil d'entendre com es tradueixen els seus guanys en pagaments. Amb aquesta versió beta, pots veure:
  • El progrés cap al pròxim pagament
  • L'historial de pagaments dels 12 darrers mesos, amb la data, l'import pagat i un desglossament dels pagaments
Obtén més informació a la nostra publicació del fòrum.

No saps quan t'arribarà el pagament d'AdSense? Vols esbrinar si se't pagarà aquest mes o el següent? En aquesta guia t'expliquem el nostre procés de pagament.

Quan cobraré amb AdSense?

Quan rebràs el primer pagament

Segueix els passos que s'indiquen a continuació per configurar el teu compte i rebre el primer pagament d'AdSense.

Diagrama dels passos per rebre pagaments.

1. Facilita la teva informació fiscal

En funció de la teva ubicació, és possible que et demanem algunes dades fiscals. Per obtenir més informació, consulta com pots enviar la teva informació fiscal a Google.

Nota: tots els creadors que monetitzen el seu contingut a YouTube han de proporcionar informació fiscal, independentment de la seva ubicació.

2. Confirma la teva informació personal

És important que confirmis la precisió del nom i l'adreça de pagament perquè utilitzem aquesta informació per verificar la teva identitat i enviar-te un número d'identificació personal (PIN). Si necessites corregir alguna dada, segueix aquestes instruccions per canviar el nom o l'adreça de pagament.

Verificar la vostra identitat

Per continuar mostrant anuncis i rebent pagaments d'AdSense, heu de verificar la vostra identitat. La finalitat és confirmar la precisió de la informació del vostre compte i protegir-vos contra el frau.

Verifica la teva adreça

Quan els guanys arribin al llindar de verificació, enviarem un PIN a l'adreça de pagament del teu compte d'AdSense. Has d'introduir aquest PIN al compte d'AdSense perquè puguem emetre't pagaments. El PIN s'enviarà per correu postal ordinari i pot tardar 2 o 3 setmanes a arribar. Per obtenir més informació sobre els PIN, consulta l'article Informació general sobre la verificació de l'adreça (PIN).

Nota: si teniu comptes de pagaments diferents per a AdSense i YouTube, verifiqueu la informació quan un dels comptes de pagaments arribi al llindar de verificació. Només cal que verifiqueu la informació una vegada.

3. Selecciona la forma de pagament

Quan els guanys arribin al llindar de selecció de la forma de pagament, podràs seleccionar la forma de pagament. En funció de la teva adreça de pagament, és possible que tinguis disponibles diverses formes de pagament, com ara la transferència electrònica de fons (EFT), la transferència bancària, etc. Obtén informació sobre com pots configurar la forma de pagament.

Nota: si teniu comptes de pagaments diferents per a AdSense i YouTube, seleccioneu una forma de pagament per a cada compte de pagaments quan arribi al llindar.

4. Arriba al llindar de pagament

Si el teu saldo actual arriba al llindar de pagament abans que s'acabi el mes, s'inicia un període de processament del pagament de 21 dies. Quan el període de processament hagi acabat, t'emetrem el pagament. Obtén més informació sobre la cronologia de pagaments.

Nota: si teniu comptes de pagaments diferents per a AdSense i YouTube, tots els comptes de pagaments han d'arribar al llindar de pagament per poder pagar-vos.
Exemple

Suposem, per exemple, que el llindar de pagament del compte fos de 100 €. Si el saldo actual hagués arribat als 100 € al gener i haguessis seguit tots els passos anteriors, t'emetríem el pagament a finals de febrer.

Si el teu saldo actual no ha arribat al llindar de pagament, els guanys finals passaran al mes següent i el saldo s'anirà acumulant fins a arribar al llindar.

Consell: si tens més preguntes sobre els pagaments d'AdSense, consulta l'article Preguntes més freqüents sobre els pagaments.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.