Rapporter (gammel rapporteringsside)

Rapporter: Få verdifull statistikk om kontoresultater

Finn ut mer om rapporteringsfunksjoner du kan bruke for å analysere resultatdata

Formålet med Rapporter-siden er ikke bare at du skal få mer statistikk om hvor mye du tjener, men at du også skal kunne se hva som påvirker disse inntektene. Med diagrammene på denne siden blir det enklere for deg å se trender og sammenligne viktige beregninger. I tillegg kan du dele opp statistikken din på mange ulike måter.

Performance reports page

Det er enkelt å finne frem

For å få mest mulig ut av Rapporter-siden din bør du gjøre deg kjent med de ulike delene:

• Alle rapporter: Det er her du kan opprette nye rapporter, åpne de lagrede rapportene dine og kjøre diverse standardrapporter, for eksempel Land- og Nettsteder-rapporten.
  • Filter: Med filterfeltet øverst på siden kan du finstemme hvilke data som fremgår i rapportene dine.
  • Beregningsgrupper: Her velger du grupper av relaterte rapportberegninger du vil bruke i rapportene dine. Finn ut mer
  • Beregninger: På det interaktive resultatkortet ovenfor diagramområdet kan du se beregningene i rapportene dine. Finn ut mer

Viktige funksjoner

Dataspesifikasjoner

Dimensjoner er kategorier du kan bruke for å dele opp, filtrere og sortere resultatdata. Eksempler på tilgjengelige dimensjoner er dato, annonseenheter, annonsetyper, nettsteder, plattformer og land.

Du kan se dataene dine på alle disse måtene, og du kan også segmentere dataene ytterligere ved å legge til flere dimensjoner i rapportene dine. Hvis du for eksempel ønsker å se hvilke enheter annonseenhetene dine ble sett på, sortert etter land, kan du velge Plattformer-rapporten og deretter legge til Land-dimensjonen. Finn ut mer

Diagrammer

Det finnes ulike diagramtyper (deriblant stolpe- og sektordiagram), slik at du kan velge en visuell fremstilling som gjør at dataene er enkle å tolke. Du kan veksle mellom de forskjellige diagramtypene ved hjelp av knappene i diagramvelgeren.

Graph type selector buttons

Tilpasning

Du kan tilpasse hvilke beregninger som skal vises i rapportene dine. Velg først en beregningsgruppe blant fanene øverst på siden. Velg deretter ønskede beregninger fra det interaktive resultatkortet ovenfor rapportdiagrammet. Finn ut mer

Du kan også lagre rapporter slik at du får rask tilgang til dem senere. Når du har generert en rapport med ønskede innstillinger, klikker du på Lagre-knappen ovenfor tabellen. Du har tilgang til de lagrede rapportene via sidefeltet.

Rapporter der de er relevante

Startsiden viser en kort resultatoversikt hver gang du logger på kontoen din. Du kan se antallet sidevisninger og inntektene dine per tusen sidevisninger oppnådd frem til nå på den aktuelle dagen. I tillegg kan du se de resultatdataene som er mest relevante for kontoen din, for eksempel data om de mest populære kanalene, nettstedene, landene og plattformene dine.

Planlagte rapporter

Når du har opprettet en rapport, kan du kjøre den regelmessig og få den tilsendt på e-post. Klikk på Lagre som, og merk så av i Kjør denne rapporten automatisk-avmerkingsboksen. Finn ut mer