Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Yleiskatsaus osoitteen vahvistamiseen PIN-koodilla

COVID-19-tilanteen vuoksi PIN-koodisi toimitus voi viivästyä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Tilin turvallisuuden takaamiseksi Google edellyttää, että todennat osoitteesi ennen kuin voit vastaanottaa maksuja.

Näin todennat osoitteesi

1. Kun tulosi saavuttavat todennusrajan, lähetämme sinulle PIN-koodin maksuosoitteeseesi.

PIN‑koodi saapuu yleensä perille 2–4 viikon kuluessa, mutta saapumiseen voi mennä kauemminkin sijainnista riippuen.

Huom. Jos olemme pyytäneet sinua todentamaan henkilöllisyytesi, lähetämme PIN-koodisi vasta henkilöllisyyden todentamisen jälkeen.
  2. Kun saat PIN-koodin, vahvista osoitteesi kirjoittamalla PIN-koodi AdSenseen.

Ensimmäisen PIN-koodin luomisen jälkeen sinulla on neljä kuukautta aikaa kirjoittaa se tilillesi. Jos et lisää sitä neljän kuukauden kuluessa, mainokset lakkaavat näkymästä sivuillasi.

Huom. PIN-koodi on kuusinumeroinen luku, jonka luomme, kun tilisi saldo saavuttaa todennusrajan. PIN-koodi ei ole sama kuin julkaisijan tunnus. Kirjoita PIN-koodin todennuskorttiin vain oikea PIN-koodi. Älä lisää satunnaisia numeroita. Jos kirjoitat PIN-koodin väärin kolme kertaa, mainostaminen lopetetaan tililläsi.

Onko sinulla ongelmia PIN-koodin kanssa?