Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Yleiskatsaus osoitteen vahvistamiseen PIN-koodilla

Tilisi turvallisuuden takaamiseksi Google edellyttää, että vahvistat osoitteesi ennen maksujen vastaanottamista. Näin osoitteen vahvistaminen toimii:

1. Kun tulosi saavuttavat todennusrajan, lähetämme sinulle PIN-koodin maksuosoitteeseesi.

PIN‑koodi saapuu yleensä perille 2–4 viikon kuluessa, mutta saapumiseen voi mennä kauemminkin sijainnista riippuen.

2. Kun saat PIN-koodin, vahvista osoitteesi kirjoittamalla PIN-koodi AdSenseen.

Ensimmäisen PIN-koodin luomisen jälkeen sinulla on neljä kuukautta aikaa kirjoittaa se tilillesi. Jos et lisää sitä neljän kuukauden kuluessa, lopetamme mainosten näyttämisen sivuillasi.

Huom. Jos olemme pyytäneet sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, lähetämme PIN-koodisi vasta henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen.

Onko sinulla ongelmia PIN-koodin kanssa?

Jos sinulla on ongelmia osoitteen vahvistamisessa, tutustu artikkeliin PIN‑koodiin liittyviä ongelmia tai kokeile PIN-koodin vianetsintäominaisuutta.