Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdSense-intäkter

Format som har en annan intäktsdelning

Vissa automatiska annonsformat har en annan intäktsdelning än vanliga AdSense for Content-format. Dessa format har även ytterligare policyer som du måste bekräfta innan du kan använda dem.

Här är en lista över format med annan intäktsdelning:

Format Intäktsandel Tillämpliga policyer
Annonsavsiktsformat 51 % AdSense for Search-policyer (AFS)
Relaterad sökning efter automatiska annonser 51 % policyn för anpassade AdSense for Search-annonser